Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Banff ke Hidden Ridge Resort dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bus dari Banff High School Field ke Douglas Fir Resortbus 2
12 min$1–2Barisan 2 bas
- Naiki bus dari Downtown Caribou East ke Tunnel Mountain Village II Entrancebus 2
15 min$1–2Teksi
- Naiki taxi dari Banff ke Hidden Ridge Resorttaxi 3 km
6 min$11–15Jalan kaki
- Naiki walk dari Banff ke Hidden Ridge Resortwalk 2.3 km
27 min
Banff ke Hidden Ridge Resort dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Banff ke Hidden Ridge Resort adalah bas yang berharga $1 - $2 dan mengambil masa 12 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Banff ke Hidden Ridge Resort adalah teksi yang berharga $11 - $15 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Banff High School Field dan tiba di Douglas Fir Resort. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6 min.
Jarak antara Banff dan Hidden Ridge Resort adalah 2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Banff ke Hidden Ridge Resort tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 12 min dan berharga $1 - $2.
bas dari Banff High School Field ke Douglas Fir Resort mengambil masa 6 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Banff Hidden Ridge Resort ke bas, dikendalikan oleh Roam Transit, berlepas dari stesen Banff High School Field.
Perkhidmatan Banff Hidden Ridge Resort ke bas, dikendalikan oleh Roam Transit, tiba di stesen Douglas Fir Resort.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Banff, AB, Kanada dan Hidden Ridge Resort, AB, Kanada?
- Telefon
- +1 403 762 0606
- E-mel
- info@roamtransit.com
- Tapak web
- Roam Transit
Bas dari Banff High School Field ke Douglas Fir Resort
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $1–2
- Jadual di
- Roam Transit
- Adult Local and Regional Fares
- $1–2
Bas dari Downtown Caribou East ke Tunnel Mountain Village II Entrance
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $1–2
- Jadual di
- Roam Transit
- Adult Local and Regional Fares
- $1–2
- Telefon
- +1 855 757 3222
- E-mel
- info@abestx.ca
- Tapak web
- ABestX
Bas dari Banff High School Field ke Douglas Fir Resort
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Tapak web
- ABestX
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- $11–15
Banff Transportation Group
- Telefon
- +1 403 762 0000
- Tapak web
- banfftransportation.com


