Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Bandaraya Melaka ke Sri Ruthra Kaliamman Temple dengan bas, kereta, kapal terbang, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas melalui Redhill
Terbaik- Naiki bas dari The Pines Melaka ke Bugis MRT Exit D
4 j 35 min$41–56Bas, barisan 170 bas
Paling murah- Naiki bas dari Melaka Sentral ke Johor Larkin Terminal
- Naiki bas dari Larkin Ter ke Opp Botanic Gdns Stn170
6 j$9–14Pandu 243 km
- Pandu dari Bandaraya Melaka ke Sri Ruthra Kaliamman Temple243 km
2 j 44 min$59–84Terbang, kereta api bawah tanah
- Terbang dari Lapangan Terbang Batu Berendam (MKZ) ke Lapangan Terbang Changi Singapura (SIN)MKZ - SIN
- Naiki kereta api bawah tanah dari Tanah Merah MRT ke Tiong Bahru
3 j 33 min$53–242Bas
- Naiki bas dari Swiss-Garden Hotel & Residences Malacca ke Queen Street Bus Terminal
4 j 58 min$12–18
penerbangan Lapangan Terbang Batu Berendam (MKZ) ke Lapangan Terbang Changi Singapura (SIN)
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Bandaraya Melaka ke Sri Ruthra Kaliamman Temple adalah bas dan barisan 170 bas yang berharga $8 - $14 dan mengambil masa 6j.
Cara terpantas untuk bergerak dari Bandaraya Melaka ke Sri Ruthra Kaliamman Temple adalah pandu yang berharga $55 - $85 dan mengambil masa 2j 44m.
Tidak, tiada bas terus dari Bandaraya Melaka ke Sri Ruthra Kaliamman Temple. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Swiss-Garden Hotel & Residences Malacca dan tiba di Blk 118 melalui Ch of Our Lady of Lourdes. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 58m.
Jarak antara Bandaraya Melaka dan Sri Ruthra Kaliamman Temple adalah 255 km. Jarak jalan raya ialah 243 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bandaraya Melaka ke Sri Ruthra Kaliamman Temple tanpa kereta adalah dengan bas melalui Redhill yang memerlukan 4j 35m dan berharga $40 - $60.
Ia mengambil masa lebih kurang 4j 35m untuk bertolak dari Bandaraya Melaka ke Sri Ruthra Kaliamman Temple, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Bandaraya Melaka Sri Ruthra Kaliamman Temple ke bas, dikendalikan oleh 707 Inc Travel, berlepas dari stesen Swiss-Garden Hotel & Residences Malacca.
Perkhidmatan Bandaraya Melaka Sri Ruthra Kaliamman Temple ke bas, dikendalikan oleh 707 Inc Travel, tiba di stesen Queen Street Bus Terminal.
Ya, jarak pemanduan antara Bandaraya Melaka ke Sri Ruthra Kaliamman Temple adalah 243 km. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 44m untuk memandu dari Bandaraya Melaka ke Sri Ruthra Kaliamman Temple.
Terdapat 1805+ hotel tersedia di Sri Ruthra Kaliamman Temple. Harga bermula dari $85 SGD semalam.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bandaraya Melaka, Malaysia dan Sri Ruthra Kaliamman Temple, Singapura?
- Tapak web
- flyscoot.com
Penerbangan dari Lapangan Terbang Batu Berendam ke Lapangan Terbang Changi Singapura
- Tempoh Purata
- 50 min
- Masa
- Isnin, Rabu, Hari Sabtu dan Ahad
- Anggaran harga
- $50–240
- Telefon
- 1800 336 8900
- Tapak web
- smrt.com.sg
Kereta api bawah tanah dari Tanah Merah MRT ke Tiong Bahru
- Tempoh Purata
- 33 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $1–2
- Jadual di
- smrt.com.sg
- Telefon
- (+65) 6348 6909
- E-mel
- enquiry@kkkl.com.sg
- Tapak web
- kkkl.com.sg
Bas dari The Pines Melaka ke Bugis MRT Exit D
- Tempoh Purata
- 3 j 50 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $40–55
- Jadual di
- kkkl.com.sg
- Tempah di
- easybook.com
- Telefon
- +65 8710 7707
- E-mel
- info.sin@707-inc.com
- Tapak web
- 707-inc.com
Bas dari Swiss-Garden Hotel & Residences Malacca ke Queen Street Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 4 j 2 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- $11–16
- Jadual di
- 707-inc.com
- Tempah di
- book.707-inc.com
- Telefon
- 012-7082999
- E-mel
- enquiry@kkkl.com.my
- Tapak web
- kkklexpress.com
Bas dari Melaka Sentral ke Johor Larkin Terminal
- Tempoh Purata
- 3 j 15 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $6–8
- Jadual di
- kkklexpress.com
- Tempah di
- easybook.com
- Telefon
- 1800 - 287 2727
- E-mel
- customercare@sbstransit.com.sg
- Tapak web
- sbstransit.com.sg
Bas dari Larkin Ter ke Opp Botanic Gdns Stn
- Tempoh Purata
- 1 j 55 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $1–3
- Jadual di
- sbstransit.com.sg