Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Bandar Carson ke Stateline Transit Center dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, barisan 22 bas
Terbaik- Naiki bas dari Stewart St between 2nd and 3rd St-SB ke Douglas County Community/Senior Centerbus 19X
- Naiki bas dari Douglas County Community/Senior Center ke Stateline Transit Centerbus 22
2 j 17 min$4–6Pandu 25.3 bt
- Pandu dari Bandar Carson ke Stateline Transit Centercar 25.3 bt
37 min$5–7Teksi
- Naiki teksi dari Bandar Carson ke Stateline Transit Centertaxi 25.3 bt
37 min$110–140
Bandar Carson ke Stateline Transit Center dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Bandar Carson ke Stateline Transit Center adalah bas dan barisan 22 bas yang berharga $4 - $6 dan mengambil masa 2j 17m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Bandar Carson ke Stateline Transit Center adalah pandu yang berharga $4 - $7 dan mengambil masa 37 min.
Tidak, tiada bas terus dari Bandar Carson ke Stateline Transit Center. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Stewart St between 2nd and 3rd St-SB dan tiba di Stateline Transit Center melalui Douglas County Community/Senior Center. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 17m.
Jarak antara Bandar Carson dan Stateline Transit Center adalah 38 batu. Jarak jalan raya ialah 25.4 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bandar Carson ke Stateline Transit Center tanpa kereta adalah dengan bas dan barisan 22 bas yang memerlukan 2j 17m dan berharga $4 - $6.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 17m untuk bertolak dari Bandar Carson ke Stateline Transit Center, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Bandar Carson Stateline Transit Center ke bas, dikendalikan oleh Tahoe Transportation, berlepas dari stesen Stewart St between 2nd and 3rd St-SB.
Perkhidmatan Bandar Carson Stateline Transit Center ke bas, dikendalikan oleh Tahoe Transportation, tiba di stesen Douglas County Community/Senior Center.
Ya, jarak pemanduan antara Bandar Carson ke Stateline Transit Center adalah 25 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 37 min untuk memandu dari Bandar Carson ke Stateline Transit Center.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bandar Carson, NV, Amerika Syarikat dan Stateline Transit Center, CA, Amerika Syarikat?
- Telefon
- (530) 541-7149
- E-mel
- transit@tahoetransportation.org
- Tapak web
- tahoetransportation.org
Bas dari Stewart St between 2nd and 3rd St-SB ke Douglas County Community/Senior Center
- Tempoh Purata
- 37 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- $3–4
- Tapak web
- Tahoe Transportation
Bas dari Douglas County Community/Senior Center ke Stateline Transit Center
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- $1–2
- Tapak web
- Tahoe Transportation

