Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Bandar Alor Gajah ke Stesen keretapi Pulau Sebang/Tampin dengan bas, teksi, kereta, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Alor Gajah ke Tampin1A / ...
1 j 10 minPandu 13.5 km
Paling murah- Pandu dari Bandar Alor Gajah ke Stesen keretapi Pulau Sebang/Tampin13.5 km
12 minRM 3–4Teksi
- Naiki teksi dari Bandar Alor Gajah ke Stesen keretapi Pulau Sebang/Tampin13.5 km
12 minRM 25–31Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Bandar Alor Gajah ke Stesen keretapi Pulau Sebang/Tampin12.7 km
2 j 31 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Bandar Alor Gajah ke Stesen keretapi Pulau Sebang/Tampin adalah pandu yang berharga RM 2 - RM 4 dan mengambil masa 12 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Bandar Alor Gajah ke Stesen keretapi Pulau Sebang/Tampin adalah teksi yang berharga RM 25 - RM 31 dan mengambil masa 12 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Alor Gajah dan tiba di Tampin. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 59 min.
Jarak antara Bandar Alor Gajah dan Stesen keretapi Pulau Sebang/Tampin adalah 14 km. Jarak jalan raya ialah 13.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bandar Alor Gajah ke Stesen keretapi Pulau Sebang/Tampin tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 10m dan berharga .
bas dari Alor Gajah ke Tampin mengambil masa 59 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Bandar Alor Gajah Stesen keretapi Pulau Sebang/Tampin ke bas, dikendalikan oleh Panorama Melaka, berlepas dari stesen Alor Gajah.
Perkhidmatan Bandar Alor Gajah Stesen keretapi Pulau Sebang/Tampin ke bas, dikendalikan oleh Panorama Melaka, tiba di stesen Tampin.
Ya, jarak pemanduan antara Bandar Alor Gajah ke Stesen keretapi Pulau Sebang/Tampin adalah 14 km. Ia mengambil masa lebih kurang 12 min untuk memandu dari Bandar Alor Gajah ke Stesen keretapi Pulau Sebang/Tampin.
Terdapat 331+ hotel tersedia di Stesen keretapi Pulau Sebang/Tampin. Harga bermula dari RM 60 semalam.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bandar Alor Gajah, Malaysia dan Stesen keretapi Pulau Sebang/Tampin, Malaysia?
- Telefon
- 06-2826466
- E-mel
- admin@panoramamelaka.com.my
- Tapak web
- panoramamelaka.com.my
Bas dari Alor Gajah ke Tampin
- Tempoh Purata
- 59 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- panoramamelaka.com.my
- Tempoh Purata
- 12 min
- Anggaran harga
- RM 25–31
Taxi Melaka
- Telefon
- +6019 948 1887
- Tapak web
- taximelaka.com
Melaka Budget Taxi Service
- Telefon
- +60 14-622 2159
- Tapak web
- facebook.com
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Blue Cab Taxi Services
- Telefon
- +60(12)2121718
- Tapak web
- bluecab.my