Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Ballachulish ke Uig Skye Ferry Terminal dengan bas atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Ballachulish ke Uig Skye Ferry Terminal dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Ballachulish ke Uig Skye Ferry Terminal adalah bas melalui Rha Bank yang berharga £21 - £29 dan mengambil masa 4j 37m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Ballachulish ke Uig Skye Ferry Terminal adalah pandu yang berharga £30 - £50 dan mengambil masa 2j 53m.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Tourist Information dan tiba di Uig Pier. Perkhidmatan berlepas 3 kali sehari, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 4j 25m.
Jarak antara Ballachulish dan Uig Skye Ferry Terminal adalah 143 batu. Jarak jalan raya ialah 139.1 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Ballachulish ke Uig Skye Ferry Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 4j 25m dan berharga £21 - £29.
bas dari Tourist Information ke Uig Pier mengambil masa 4j 25m termasuk pertukaran dan berlepas 3 kali sehari.
Perkhidmatan Ballachulish Uig Skye Ferry Terminal ke bas, dikendalikan oleh Scottish Citylink Coaches Ltd, berlepas dari stesen Tourist Information.
Perkhidmatan Ballachulish Uig Skye Ferry Terminal ke bas, dikendalikan oleh Scottish Citylink Coaches Ltd, tiba di stesen Uig Pier.
Uig Skye Ferry Terminal adalah 1j lebih awal daripada Ballachulish. Ia kini 11:10 AM di Ballachulish dan 12:10 PM di Uig Skye Ferry Terminal.
Ya, jarak pemanduan antara Ballachulish ke Uig Skye Ferry Terminal adalah 139 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 53m untuk memandu dari Ballachulish ke Uig Skye Ferry Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Ballachulish, Scotland dan Uig Skye Ferry Terminal, Scotland?
- Telefon
- 0141 352 4444
- E-mel
- info@citylink.co.uk
- Tapak web
- citylink.co.uk
Bas dari Tourist Information ke Uig Pier
- Tempoh Purata
- 4 j 25 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- £21–29
- Jadual di
- citylink.co.uk
Bas dari Tourist Information ke Rha Bank
- Tempoh Purata
- 4 j 24 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- £21–29
- Jadual di
- citylink.co.uk





