Rome2Rio

Bagaimana bertolak dariBacoor ke Baclaran Terminal Station LRT Line 1dengan bas, teksi, kereta atau jalan kaki

Cari Pengangkutan ke Baclaran Terminal Station LRT Line 1

Lihat semua pilihan

Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Bacoor ke Baclaran Terminal Station LRT Line 1 dengan bas, teksi, kereta, atau jalan kaki

Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.

  1. Bas

    Terbaik
    1. Naiki bas dari Longos Flyover, Bacoor City, Manila ke F.B. Harrison Street / Russel Avenue Intersection, Lungsod ng Pasay, ManilabusBaclaran - Bahayang PAG-ASA Subd.
    49 min
    ₱95–150
  2. Pandu 12.2 km

    Paling murah
    1. Pandu dari Bacoor ke Baclaran Terminal Station LRT Line 1car12.2 km
    13 min
    ₱94–135
  3. Teksi

    1. Naiki teksi dari Bacoor ke Baclaran Terminal Station LRT Line 1taxi12.2 km
    13 min
    ₱230–280
  4. Jalan kaki

    1. Naiki jalan kaki dari Bacoor ke Baclaran Terminal Station LRT Line 1walk13.6 km
    2 j 43 min
  5. Bas melalui Talaba IV Barangay Hall, Emilio Aguinaldo Hwy, Bacoor City, Manila

    1. Naiki bas dari Talaba IV Barangay Hall, Emilio Aguinaldo Hwy, Bacoor City, Manila ke F.B. Harrison Street / Taft Avenue Extension Intersection, Lungsod ng Pasay, ManilabusDasmarinas Resettlement Area - Baclaran via Coastal Rd.
    51 min
    ₱100–160

Soalan dan Jawapan

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bacoor, Filipina dan Baclaran Terminal Station LRT Line 1, Filipina?

Pengendali bas
Pengendali lain