Terdapat 6 cara untuk bertolak dari BH Hotel, Rome ke Occidental Aurelia, Rome dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Termini ke Torre Rossa/Domus Pacisn98
29 min€2–7Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Termini ke Baldo Degli UbaldiMea
39 min€2Teksi
- Naiki teksi dari BH Hotel, Rome ke Occidental Aurelia, Rome8.2 km
11 min€24–29Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari BH Hotel, Rome ke Occidental Aurelia, Rome7.6 km
1 j 30 minKereta api bawah tanah, barisan 892 bas
- Naiki kereta api bawah tanah dari Termini ke Valle AureliaMea
- Naiki bas dari Valle Aurelia ke Torre Rossa/Domus Pacis892
47 minBarisan 490 bas
- Naiki bas dari Croce Rossa ke Irnerio490
57 min€2–7
BH Hotel, Rome ke Occidental Aurelia, Rome dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari BH Hotel, Rome ke Occidental Aurelia, Rome adalah kereta api bawah tanah yang berharga €2 dan mengambil masa 39 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari BH Hotel, Rome ke Occidental Aurelia, Rome adalah teksi yang berharga €24 - €29 dan mengambil masa 11 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Termini dan tiba di Torre Rossa/Domus Pacis. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 20 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Termini dan tiba di Baldo Degli Ubaldi. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 14 min.
Jarak antara BH Hotel, Rome dan Occidental Aurelia, Rome adalah 9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari BH Hotel, Rome ke Occidental Aurelia, Rome tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 29 min dan berharga €1 - €7.
bas dari Termini ke Torre Rossa/Domus Pacis mengambil masa 20 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan BH Hotel, Rome Occidental Aurelia, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan BH Hotel, Rome Occidental Aurelia, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan BH Hotel, Rome Occidental Aurelia, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Torre Rossa/Domus Pacis.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara BH Hotel, Rome, Itali dan Occidental Aurelia, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Termini ke Baldo Degli Ubaldi
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
Kereta api bawah tanah dari Termini ke Valle Aurelia
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Termini ke Torre Rossa/Domus Pacis
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Croce Rossa ke Irnerio
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Telefon
- 800 029 088
- Tapak web
- businternationalservice.eu
Bas dari Valle Aurelia ke Torre Rossa/Domus Pacis
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Tempoh Purata
- 11 min
- Anggaran harga
- €24–29
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan BH Hotel, Rome Occidental Aurelia, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Baldo Degli Ubaldi.


