Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Azay-le-Rideau ke Île de Ré dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 152 bas
Terbaik- Naiki kereta api dari St Pierre Des Corps ke La Rochelle Villetrain Tgv
- Naiki bas dari Gare routière ke Cognacq Jaybus 152 / ...
5 j 51 min€32–101Bas melalui Tours
Paling murah- Naiki bas dari Tours ke La Rochellebus 723
8 j 9 min€27–42Bas
- Naiki bas dari Tours - Édouard Vaillant Bus Station ke La Rochelle - Bus Stationbus BlaBlaCar Bus
7 j 44 min€29–47Pandu 241.9 km
- Pandu dari Azay-le-Rideau ke La Flottecar 241.9 km
2 j 36 min€38–54
Azay-le-Rideau ke Île de Ré dengan bas, kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Azay-le-Rideau ke Île de Ré adalah bas melalui Tours yang berharga €27 - €45 dan mengambil masa 8j 9m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Azay-le-Rideau ke Île de Ré adalah pandu yang berharga €35 - €55 dan mengambil masa 2j 36m.
Tidak, tiada bas terus dari Azay-le-Rideau ke Île de Ré. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Mairie dan tiba di Cognacq Jay melalui Gare de Tours 5, Tours - Édouard Vaillant Bus Station dan Gare routière. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 7j 44m.
Jarak antara Azay-le-Rideau dan Île de Ré adalah 301 km. Jarak jalan raya ialah 241.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Azay-le-Rideau ke Île de Ré tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 152 bas yang memerlukan 5j 51m dan berharga €30 - €110.
Ia mengambil masa lebih kurang 5j 51m untuk bertolak dari Azay-le-Rideau ke Île de Ré, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Azay-le-Rideau Île de Ré ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, berlepas dari stesen Tours - Édouard Vaillant Bus Station.
Perkhidmatan Azay-le-Rideau Île de Ré ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, tiba di stesen La Rochelle - Bus Station.
Ya, jarak pemanduan antara Azay-le-Rideau ke Île de Ré adalah 242 km. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 36m untuk memandu dari Azay-le-Rideau ke Île de Ré.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Azay-le-Rideau, Perancis dan Île de Ré, Perancis?
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- sncf-connect.com
Kereta api dari St Pierre Des Corps ke La Rochelle Ville
- Tempoh Purata
- 2 j 1 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- €26–90
- Jadual di
- sncf-connect.com
- Tempah di
- sncf-connect.com
- Telefon
- 0970 870 870
- Tapak web
- transports.nouvelle-aquitaine.fr
Bas dari Gare routière ke Cognacq Jay
- Tempoh Purata
- 1 j 5 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- transports.nouvelle-aquitaine.fr
- Telefon
- +3-389-268-0068
- Tapak web
- blablacar.co.uk
Bas dari Tours - Édouard Vaillant Bus Station ke La Rochelle - Bus Station
- Tempoh Purata
- 3 j 40 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €23–35
- Jadual di
- blablacar.co.uk
- Tempah di
- blablacar.co.uk
Butiran Hubungan
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari Tours ke La Rochelle
- Tempoh Purata
- 4 j 15 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €20–29
- Jadual di
- flixbus.fr
















