Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Av.America-Parque Avenidas ke Arganda del Rey dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 9 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Intercambiador Av América Metro ke Puerta De Argandasubway 9
- Naiki kereta api bawah tanah dari Puerta De Arganda ke Arganda Del Reysubway 9
55 min€3–8Bas, barisan 351 bas
- Naiki bas dari Avenida De América - Parque Avenidas ke Cibeles - Casa De Américabus N4
- Naiki bas dari Cibeles - Ayuntamiento ke Estación Surbus N11
- Naiki bas dari Estación Sur De Autobuses ke Av.Valencia-Cementerio Viejobus 351 / ...
1 j 27 min€6–9Teksi
- Naiki teksi dari Av.America-Parque Avenidas ke Arganda del Reytaxi 29.7 km
24 min€55–70Pandu 29.7 km
- Pandu dari Av.America-Parque Avenidas ke Arganda del Reycar 29.7 km
24 min€5–7
Av.America-Parque Avenidas ke Arganda del Rey dengan bas dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Av.America-Parque Avenidas ke Arganda del Rey adalah barisan 9 kereta api bawah tanah yang berharga €2 - €8 dan mengambil masa 55 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Av.America-Parque Avenidas ke Arganda del Rey adalah teksi yang berharga €55 - €70 dan mengambil masa 24 min.
Tidak, tiada bas terus dari Av.America-Parque Avenidas ke Arganda del Rey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Avenida De América - Parque Avenidas dan tiba di Av.Valencia-Cementerio Viejo melalui Cibeles - Ayuntamiento dan Estación Sur De Autobuses. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 27m.
Jarak antara Av.America-Parque Avenidas dan Arganda del Rey adalah 32 km. Jarak jalan raya ialah 29.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Av.America-Parque Avenidas ke Arganda del Rey tanpa kereta adalah dengan barisan 9 kereta api bawah tanah yang memerlukan 55 min dan berharga €2 - €8.
Ia mengambil masa lebih kurang 55 min untuk bertolak dari Av.America-Parque Avenidas ke Arganda del Rey, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Av.America-Parque Avenidas Arganda del Rey ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, berlepas dari stesen Avenida De América - Parque Avenidas.
Perkhidmatan Av.America-Parque Avenidas Arganda del Rey ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, tiba di stesen Cibeles - Casa De América.
Ya, jarak pemanduan antara Av.America-Parque Avenidas ke Arganda del Rey adalah 30 km. Ia mengambil masa lebih kurang 24 min untuk memandu dari Av.America-Parque Avenidas ke Arganda del Rey.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Av.America-Parque Avenidas, Madrid, Sepanyol dan Arganda del Rey, Sepanyol?
- Telefon
- +34 900 444 404
- Tapak web
- metromadrid.es
Kereta api bawah tanah dari Intercambiador Av América Metro ke Puerta De Arganda
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- metromadrid.es
Kereta api bawah tanah dari Puerta De Arganda ke Arganda Del Rey
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- metromadrid.es
- Telefon
- +34 900 878 331
- Tapak web
- emtmadrid.es
Bas dari Avenida De América - Parque Avenidas ke Cibeles - Casa De América
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- emtmadrid.es
Bas dari Cibeles - Ayuntamiento ke Estación Sur
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- emtmadrid.es
- Telefon
- 012
- E-mel
- tarjetatransportepublico@madrid.org
- Tapak web
- crtm.es
Bas dari Estación Sur De Autobuses ke Av.Valencia-Cementerio Viejo
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- crtm.es
- Tempoh Purata
- 24 min
- Anggaran harga
- €55–70
TeleTaxi Madrid
- Telefon
- +34 913 712 131
- Tapak web
- tele-taxi.es
Star Taxi Mercedes Madrid
- Telefon
- +34 915 932 020
- Tapak web
- taximercedes.com
Radioteléfono Taxi de Madrid
- Telefon
- +34 915 478 200
- Tapak web
- radiotelefono-taxi.com
Radio Taxi Madrid Aeropuerto
- Telefon
- +34 911 760 081
- Tapak web
- taxiaeropuertobarajas.com
Radio Taxi Independiente Madrid
- Telefon
- +34 914 051 213
- Tapak web
- radiotaxiindependiente.com
















