Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Avenida De América ke Méndez Álvaro - Terminal dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 6 kereta api bawah tanah melalui Pacifico
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Intercambiador Av América Metro ke Pacifico6
25 min€1–2Bas
- Naiki bas dari Avenida De América ke Méndez ÁlvaroSe6
31 min€2–5Barisan 6 kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Intercambiador Av América Metro ke Méndez Álvaro6
46 min€1–3Teksi
- Naiki teksi dari Avenida De América ke Méndez Álvaro - Terminal7.1 km
6 min€12–16Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Avenida De América ke Méndez Álvaro - Terminal5.7 km
1 j 8 min
Avenida De América ke Méndez Álvaro - Terminal dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Avenida De América ke Méndez Álvaro - Terminal adalah barisan 6 kereta api bawah tanah melalui Pacifico yang berharga €1 - €2 dan mengambil masa 25 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Avenida De América ke Méndez Álvaro - Terminal adalah teksi yang berharga €12 - €16 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Avenida De América dan tiba di Méndez Álvaro. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 27 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Intercambiador Av América Metro dan tiba di Pacifico. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Jarak antara Avenida De América dan Méndez Álvaro - Terminal adalah 6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Avenida De América ke Méndez Álvaro - Terminal tanpa kereta adalah dengan barisan 6 kereta api bawah tanah melalui Pacifico yang memerlukan 25 min dan berharga €1 - €2.
barisan 6 kereta api bawah tanah dari Intercambiador Av América Metro ke Pacifico mengambil masa 10 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Avenida De América Méndez Álvaro - Terminal ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, berlepas dari stesen Avenida De América.
Perkhidmatan Avenida De América Méndez Álvaro - Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Metro de Madrid, berlepas dari stesen Intercambiador Av América Metro.
Perkhidmatan Avenida De América Méndez Álvaro - Terminal ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, tiba di stesen Méndez Álvaro.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Avenida De América, Madrid, Sepanyol dan Méndez Álvaro - Terminal, Madrid, Sepanyol?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +34 900 444 404
- Tapak web
- metromadrid.es
Kereta api bawah tanah dari Intercambiador Av América Metro ke Pacifico
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- metromadrid.es
Kereta api bawah tanah dari Intercambiador Av América Metro ke Méndez Álvaro
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- metromadrid.es
- Telefon
- +34 900 878 331
- Tapak web
- emtmadrid.es
Bas dari Avenida De América ke Méndez Álvaro
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €2–5
- Jadual di
- emtmadrid.es
- Airport
- €5
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- €12–16
TeleTaxi Madrid
- Telefon
- +34 913 712 131
- Tapak web
- tele-taxi.es
Taxi Reserva
- Telefon
- +34 910 85 54 44
- Tapak web
- taxireserva.es
Taxi Airport Madrid
- Telefon
- +34 685 31 42 67
- Tapak web
- taxiairportmadrid.com
Radio Taxi Madrid Aeropuerto
- Telefon
- +34 911 76 00 81
- Tapak web
- taxiaeropuertobarajas.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Avenida De América Méndez Álvaro - Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Metro de Madrid, tiba di stesen Pacifico.











