Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Auber ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D dengan bas, kereta api, teksi, berkongsi kenderaan, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Opéra ke Terminal 2A-2CRoissybus
48 min€5–7Pandu 24.3 km
Paling murah- Pandu dari Auber ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D24.3 km
29 min€4–6Kereta api
- Naiki kereta api dari Châtelet les Halles ke Aéroport Charles de Gaulle 2B
51 min€15–16Teksi
- Naiki teksi dari Auber ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D24.3 km
29 min€45–60Airport Transfer
- Naiki berkongsi kenderaan dari Auber ke Paris Charles de Gaulle-CDG24.3 km
29 min€45–65
Auber ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Auber ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D adalah pandu yang berharga €3 - €6 dan mengambil masa 29 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Auber ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D adalah teksi yang berharga €45 - €60 dan mengambil masa 29 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Opéra dan tiba di Terminal 2A-2C. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 48 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Auber ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Auber dan tiba di Aéroport Charles de Gaulle 2 melalui Châtelet les Halles. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 51 min.
Jarak antara Auber dan Aéroport CDG - Terminal 2B-2D adalah 27 km. Jarak jalan raya ialah 24.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Auber ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 48 min dan berharga €5 - €7.
bas dari Opéra ke Terminal 2A-2C mengambil masa 48 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Auber Aéroport CDG - Terminal 2B-2D ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Opéra.
Perkhidmatan Auber Aéroport CDG - Terminal 2B-2D ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), berlepas dari stesen Châtelet les Halles.
Cara terbaik untuk bertolak dari Auber ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D adalah dengan bas yang mengambil masa 48 min dan berharga €5 - €7. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga €15 - €17 dan mengambil masa 51 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Auber, Île-de-France, Perancis dan Aéroport CDG - Terminal 2B-2D, Perancis?
Kereta api dari Châtelet les Halles ke Aéroport Charles de Gaulle 2
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €12
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Opéra ke Terminal 2A-2C
- Tempoh Purata
- 48 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €5–7
- Jadual di
- ratp.fr
- Tapak web
- mozio.com
Berkongsi kenderaan dari Auber ke Paris Charles de Gaulle-CDG
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- atas permintaan
- Anggaran harga
- $55–75
- Tempoh Purata
- 29 min
- Anggaran harga
- €45–60
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis Bleus
- Telefon
- +33 8 91 70 10 10
- Tapak web
- taxis-bleus.com
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Auber Aéroport CDG - Terminal 2B-2D ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen Terminal 2A-2C.
Perkhidmatan Auber Aéroport CDG - Terminal 2B-2D ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), tiba di stesen Aéroport Charles de Gaulle 2.
Ya, jarak pemanduan antara Auber ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D adalah 24 km. Ia mengambil masa lebih kurang 29 min untuk memandu dari Auber ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D.
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Auber dan Aéroport CDG - Terminal 2B-2D. Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.












