Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Asia Like Boutique Hotel, Kuala Lumpur ke Menara Kuala Lumpur dengan bas, teksi, jalan kaki, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 400 bas
Terbaik- Naiki bas dari Kl121 Monorel Imbi/Times Square ke Kl12 Menara Kl400
19 minRM 1–5Teksi
- Naiki teksi dari Asia Like Boutique Hotel, Kuala Lumpur ke Menara Kuala Lumpur2.8 km
3 minRM 3–5Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Asia Like Boutique Hotel, Kuala Lumpur ke Menara Kuala Lumpur1.8 km
22 minKereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Imbi ke Bukit NanasMrl
24 minRM 1–2
Asia Like Boutique Hotel, Kuala Lumpur ke Menara Kuala Lumpur dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Asia Like Boutique Hotel, Kuala Lumpur ke Menara Kuala Lumpur adalah kereta api bawah tanah yang berharga RM 1 - RM 2 dan mengambil masa 24 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Asia Like Boutique Hotel, Kuala Lumpur ke Menara Kuala Lumpur adalah teksi yang berharga RM 3 - RM 5 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Kl121 Monorel Imbi/Times Square dan tiba di Kl12 Menara Kl. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Imbi dan tiba di Bukit Nanas. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Jarak antara Asia Like Boutique Hotel, Kuala Lumpur dan 3 km adalah Menara Kuala Lumpur.
Cara terbaik untuk bertolak dari Asia Like Boutique Hotel, Kuala Lumpur ke Menara Kuala Lumpur tanpa kereta adalah dengan barisan 400 bas yang memerlukan 19 min dan berharga RM 1 - RM 5.
barisan 400 bas dari Kl121 Monorel Imbi/Times Square ke Kl12 Menara Kl mengambil masa 6 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan bas Asia Like Boutique Hotel, Kuala Lumpur ke Menara Kuala Lumpur, dikendalikan oleh Rapid KL, berlepas dari stesen Kl121 Monorel Imbi/Times Square.
Perkhidmatan kereta api Asia Like Boutique Hotel, Kuala Lumpur ke Menara Kuala Lumpur, dikendalikan oleh Rapid KL, berlepas dari stesen Imbi.
Perkhidmatan bas Asia Like Boutique Hotel, Kuala Lumpur ke Menara Kuala Lumpur, dikendalikan oleh Rapid KL, tiba di stesen Kl12 Menara Kl.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Asia Like Boutique Hotel, Kuala Lumpur, Malaysia dan Menara Kuala Lumpur, Malaysia?
- Telefon
- +60 3 7885 2585
- E-mel
- suggest@rapidkl.com.my
- Tapak web
- myrapid.com.my
Kereta api bawah tanah dari Imbi ke Bukit Nanas
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- RM 1–2
- Jadual di
- myrapid.com.my
- Telefon
- +60 3 7885 2585
- E-mel
- suggest@rapidkl.com.my
- Tapak web
- myrapid.com.my
Bas dari Kl121 Monorel Imbi/Times Square ke Kl12 Menara Kl
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- RM 1–5
- Jadual di
- myrapid.com.my
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- RM 3–5
Sunlight Taxi
- Telefon
- 1300-800-222
- Tapak web
- sunlighttaxi.com
Public Cab
- Telefon
- +603 6259 2020
- Tapak web
- publiccab.com
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Comfort Taxi
- Telefon
- +603-6179 6000
- Tapak web
- comforttaxi.com.my
Blue Cab
- Telefon
- +6012 212 1718
- Tapak web
- bluecab.my
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan kereta api Asia Like Boutique Hotel, Kuala Lumpur ke Menara Kuala Lumpur, dikendalikan oleh Rapid KL, tiba di stesen Bukit Nanas.
Terdapat 8373+ hotel tersedia di Menara Kuala Lumpur. Harga bermula dari RM 35 semalam.