Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Arganda del Rey ke Roquetas de Mar dengan kereta api, bas, kereta, atau kapal terbang
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, bas
Terbaik- Naiki kereta api dari Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes ke Malaga Maria Zambranotrain Ave
- Naiki bas dari Estación de Autobuses de Málaga ke El Ejidobus ALSA - Ma-Mot-Alm / ...
7 j 41 min€35–127Kereta api
Paling murah- Naiki kereta api dari Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes ke Almeriatrain Alv / ...
9 j 28 min€25–148Bas
- Naiki bas dari Estación Sur de Autobuses ke Roquetas de Marbus Vac-216
7 j 46 min€37–68Pandu 548.2 km
- Pandu dari Arganda del Rey ke Roquetas de Marcar 548.2 km
5 j 50 min€86–124Bas, terbang
- Naiki bas dari Ctra.Loeches-Zoco ke Estación De Atochabus
- Terbang dari Lapangan Terbang Barajas (MAD) ke Lapangan Terbang Almeria (LEI)plane MAD - LEI
- Naiki bas dari Almeria ke La Gangosabus
4 j 55 min€64–243
Arganda del Rey ke Roquetas de Mar dengan bas dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Arganda del Rey ke Roquetas de Mar adalah bas yang berharga €35 - €70 dan mengambil masa 7j 46m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Arganda del Rey ke Roquetas de Mar adalah bas dan terbang yang berharga €60 - €250 dan mengambil masa 4j 55m.
Tidak, tiada bas terus dari Arganda del Rey ke Roquetas de Mar. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Av.Valencia-Cementerio Viejo dan tiba di Roquetas de Mar melalui Estación Sur de Autobuses. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 7j 46m.
Jarak antara Arganda del Rey dan Roquetas de Mar adalah 724 km. Jarak jalan raya ialah 548.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Arganda del Rey ke Roquetas de Mar tanpa kereta adalah dengan kereta api dan bas yang memerlukan 7j 41m dan berharga €30 - €130.
Ia mengambil masa lebih kurang 7j 41m untuk bertolak dari Arganda del Rey ke Roquetas de Mar, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Arganda del Rey Roquetas de Mar ke bas, dikendalikan oleh BusbamSL, berlepas dari stesen Estación Sur de Autobuses.
Cara terbaik untuk bertolak dari Arganda del Rey ke Roquetas de Mar adalah dengan bas yang mengambil masa 7j 46m dan berharga €35 - €70. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga €24 - €150 dan mengambil masa 9j 28m.
Perkhidmatan Arganda del Rey Roquetas de Mar ke bas, dikendalikan oleh BusbamSL, tiba di stesen Roquetas de Mar.
Ya, jarak pemanduan antara Arganda del Rey ke Roquetas de Mar adalah 548 km. Ia mengambil masa lebih kurang 5j 50m untuk memandu dari Arganda del Rey ke Roquetas de Mar.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Arganda del Rey, Sepanyol dan Roquetas de Mar, Sepanyol?
- Tapak web
- iberia.com
Penerbangan dari Lapangan Terbang Barajas ke Lapangan Terbang Almeria
- Tempoh Purata
- 1 j 15 min
- Masa
- Setiap hari
- Anggaran harga
- €50–210
- Telefon
- +34 91 232 03 20
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes ke Malaga Maria Zambrano
- Telefon
- +34 900 926 851
- E-mel
- atencion.cliente@iryo.eu
- Tapak web
- iryo.eu
Kereta api dari Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes ke Malaga Maria Zambrano
- Telefon
- +34 910 780 990
- Tapak web
- ouigo.com
Kereta api dari Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes ke Malaga Maria Zambrano
- Telefon
- +34 91 232 03 20
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes ke Malaga Maria Zambrano
- Tempoh Purata
- 3 j 10 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- €40–60
- Jadual di
- renfe.com
- Tempah di
- renfe.com
Kereta api dari Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes ke Almeria
- Telefon
- +34 910 207 007
- E-mel
- alsa@alsa.es
- Tapak web
- alsa.com
Bas dari Estación de Autobuses de Málaga ke El Ejido
Bas dari Almeria ke La Gangosa
- Telefon
- +34 950 25 95 61
- E-mel
- atencionaclientes@busbam.com
- Tapak web
- busbam.com
Bas dari Estación Sur de Autobuses ke Roquetas de Mar
- Tempoh Purata
- 6 j 45 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- €35–65
- Jadual di
- busbam.com
- Telefon
- 012
- E-mel
- tarjetatransportepublico@madrid.org
- Tapak web
- crtm.es
Bas dari Ctra.Loeches-Zoco ke Estación De Atocha
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- crtm.es



























