Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Arganda del Rey ke Parque del Buen Retiro dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, kereta, atau berkongsi kenderaan
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 152 bas
Terbaik- Naiki bus dari Méndez Álvaro - Terminal ke Hospital Niño Jesúsbus 152
31 min€3–5Berkongsi kenderaan
Paling murah- Naiki rideshare dari Arganda del Rey ke Madrid30 km
1 j 2 min€2–4Barisan 9 kereta api bawah tanah
- Naiki subway dari Arganda Del Rey ke Puerta De Argandasubway 9
- Naiki subway dari Puerta De Arganda ke Ibizasubway 9
51 min€3–4Teksi
- Naiki taxi dari Arganda del Rey ke Parque del Buen Retirotaxi 27 km
21 min€50–65Pandu 27 km
- Pandu dari Arganda del Rey ke Parque del Buen Retirocar 27 km
21 min€5–7Bas, barisan 20 bas
- Naiki bus dari Pza.Constitución-Juan De La Cierva ke Fuente Carrantona-Hacienda De Pavonesbus 312 / ...
- Naiki bus dari Pavones ke Hospital Niño Jesúsbus 20
1 j 10 min€4–6
Arganda del Rey ke Parque del Buen Retiro dengan bas dan jalan kaki
Membandingkan Pilihan Perjalanan Anda
Cara paling murah untuk pergi dari Arganda del Rey ke Parque del Buen Retiro adalah berkongsi kenderaan yang berharga €2 - €4 dan mengambil masa 1j 2m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Arganda del Rey ke Parque del Buen Retiro adalah teksi yang berharga €50 - €65 dan mengambil masa 21 min.
Tidak, tiada bas terus dari Arganda del Rey ke Parque del Buen Retiro. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Av.Valencia-Cementerio Viejo dan tiba di Hospital Niño Jesús melalui Méndez Álvaro - Terminal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 31 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Arganda del Rey ke Parque del Buen Retiro. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Arganda Del Rey dan tiba di Ibiza melalui Puerta De Arganda. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 51 min.
Jarak antara Arganda del Rey dan Parque del Buen Retiro adalah 30 km. Jarak jalan raya ialah 27 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Arganda del Rey ke Parque del Buen Retiro tanpa kereta adalah dengan barisan 152 bas yang memerlukan 31 min dan berharga €3 - €6.
Ia mengambil masa lebih kurang 31 min untuk bertolak dari Arganda del Rey ke Parque del Buen Retiro, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Arganda del Rey Parque del Buen Retiro ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, berlepas dari stesen Méndez Álvaro - Terminal.
Perkhidmatan Arganda del Rey Parque del Buen Retiro ke kereta api, dikendalikan oleh Metro de Madrid, berlepas dari stesen Arganda Del Rey.
Perkhidmatan Arganda del Rey Parque del Buen Retiro ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, tiba di stesen Hospital Niño Jesús.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Arganda del Rey, Sepanyol dan Parque del Buen Retiro, Sepanyol?
- Telefon
- +34 900 444 404
- Tapak web
- metromadrid.es
Kereta api bawah tanah dari Arganda Del Rey ke Puerta De Arganda
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- metromadrid.es
Kereta api bawah tanah dari Puerta De Arganda ke Ibiza
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- metromadrid.es
- Telefon
- +34 900 878 331
- Tapak web
- emtmadrid.es
Bas dari Méndez Álvaro - Terminal ke Hospital Niño Jesús
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- emtmadrid.es
Bas dari Pavones ke Hospital Niño Jesús
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- emtmadrid.es
Bas dari Pza.Constitución-Juan De La Cierva ke Fuente Carrantona-Hacienda De Pavones
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- crtm.es
- Tapak web
- BlaBlaCar.es
Berkongsi kenderaan dari Arganda del Rey ke Madrid
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- BlaBlaCar.es
- Tempoh Purata
- 21 min
- Anggaran harga
- €50–65
Radio Taxi Madrid Aeropuerto
- Telefon
- +34 911 76 00 81
- Tapak web
- taxiaeropuertobarajas.com
Radio Taxi Independiente Madrid
- Telefon
- +34 914 05 12 13
- Tapak web
- radiotaxiindependiente.com
Radioteléfono Taxi de Madrid
- Telefon
- +34 915 47 82 00
- Tapak web
- radiotelefono-taxi.com
TeleTaxi Madrid
- Telefon
- +34 913 71 21 31
- Tapak web
- tele-taxi.es
Star Taxi Mercedes Madrid
- Telefon
- +34 915 93 20 20
- Tapak web
- taximercedes.com
Tempahan & Cara untuk Ke Sana
Perkhidmatan Arganda del Rey Parque del Buen Retiro ke kereta api, dikendalikan oleh Metro de Madrid, tiba di stesen Puerta De Arganda.
Ya, jarak pemanduan antara Arganda del Rey ke Parque del Buen Retiro adalah 27 km. Ia mengambil masa lebih kurang 21 min untuk memandu dari Arganda del Rey ke Parque del Buen Retiro.
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Arganda del Rey dan Parque del Buen Retiro. Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.




















