Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Arganda del Rey ke Hospital Infanta Leonor dengan bas, kereta api bawah tanah, kereta api, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 351 bas
Terbaik- Naiki bas dari Av.Valencia-Urb.El Romeral ke Av.Mediterráneo-Av.Democraciabus 351 / ...
24 min€2–3Barisan 9 kereta api bawah tanah, kereta api
- Naiki kereta api bawah tanah dari Arganda Del Rey ke Puerta De Argandasubway 9
- Naiki kereta api dari Vicálvaro ke Vallecastrain C2 / ...
45 min€3–6Teksi
- Naiki teksi dari Arganda del Rey ke Hospital Infanta Leonortaxi 22.9 km
19 min€40–55Pandu 22.9 km
- Pandu dari Arganda del Rey ke Hospital Infanta Leonorcar 22.9 km
19 min€4–6
Arganda del Rey ke Hospital Infanta Leonor dengan kereta api bawah tanah, kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Arganda del Rey ke Hospital Infanta Leonor adalah barisan 351 bas yang berharga €2 - €3 dan mengambil masa 24 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Arganda del Rey ke Hospital Infanta Leonor adalah teksi yang berharga €40 - €55 dan mengambil masa 19 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Av.Valencia-Urb.El Romeral dan tiba di Av.Mediterráneo-Av.Democracia. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Arganda del Rey ke Hospital Infanta Leonor. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Arganda Del Rey dan tiba di Vallecas melalui Vicálvaro. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 45 min.
Jarak antara Arganda del Rey dan Hospital Infanta Leonor adalah 23 km. Jarak jalan raya ialah 22.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Arganda del Rey ke Hospital Infanta Leonor tanpa kereta adalah dengan barisan 351 bas yang memerlukan 24 min dan berharga €2 - €3.
barisan 351 bas dari Av.Valencia-Urb.El Romeral ke Av.Mediterráneo-Av.Democracia mengambil masa 1 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 30 minit.
Perkhidmatan Arganda del Rey Hospital Infanta Leonor ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, berlepas dari stesen Av.Valencia-Urb.El Romeral.
Perkhidmatan Arganda del Rey Hospital Infanta Leonor ke kereta api, dikendalikan oleh Metro de Madrid, berlepas dari stesen Arganda Del Rey.
Perkhidmatan Arganda del Rey Hospital Infanta Leonor ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, tiba di stesen Av.Mediterráneo-Av.Democracia.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Arganda del Rey, Sepanyol dan Hospital Infanta Leonor, Madrid, Sepanyol?
- Telefon
- +34 900 444 404
- Tapak web
- metromadrid.es
Kereta api bawah tanah dari Arganda Del Rey ke Puerta De Arganda
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- metromadrid.es
- Telefon
- +34 912 32 03 20
- E-mel
- accesibilidad@renfe.es
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari Vicálvaro ke Vallecas
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- renfe.com
- Telefon
- +34 91 232 03 20
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari Vicálvaro ke Vallecas
- Telefon
- 012
- E-mel
- tarjetatransportepublico@madrid.org
- Tapak web
- crtm.es
Bas dari Av.Valencia-Urb.El Romeral ke Av.Mediterráneo-Av.Democracia
- Tempoh Purata
- 1 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- crtm.es
- Tempoh Purata
- 19 min
- Anggaran harga
- €40–55
TeleTaxi Madrid
- Telefon
- +34 913 712 131
- Tapak web
- tele-taxi.es
Star Taxi Mercedes Madrid
- Telefon
- +34 915 932 020
- Tapak web
- taximercedes.com
Radioteléfono Taxi de Madrid
- Telefon
- +34 915 478 200
- Tapak web
- radiotelefono-taxi.com
Radio Taxi Madrid Aeropuerto
- Telefon
- +34 911 760 081
- Tapak web
- taxiaeropuertobarajas.com
Radio Taxi Independiente Madrid
- Telefon
- +34 914 051 213
- Tapak web
- radiotaxiindependiente.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Arganda del Rey Hospital Infanta Leonor ke kereta api, dikendalikan oleh Metro de Madrid, tiba di stesen Puerta De Arganda.
Ya, jarak pemanduan antara Arganda del Rey ke Hospital Infanta Leonor adalah 23 km. Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk memandu dari Arganda del Rey ke Hospital Infanta Leonor.















