Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Arganda del Rey ke Azuqueca de Henares dengan kereta api bawah tanah, kereta api, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 9 kereta api bawah tanah, kereta api
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Arganda Del Rey ke Puerta De Arganda9
- Naiki kereta api dari Vicálvaro ke AzuquecaC2
1 j 14 min€5–9Pandu 42.1 km
- Pandu dari Arganda del Rey ke Azuqueca de Henares42.1 km
35 min€7–10Teksi
- Naiki teksi dari Arganda del Rey ke Azuqueca de Henares42.1 km
35 min€110–140
Arganda del Rey ke Azuqueca de Henares dengan kereta api bawah tanah dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Arganda del Rey ke Azuqueca de Henares adalah barisan 9 kereta api bawah tanah dan kereta api yang berharga €4 - €9 dan mengambil masa 1j 14m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Arganda del Rey ke Azuqueca de Henares adalah pandu yang berharga €6 - €10 dan mengambil masa 35 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Arganda del Rey ke Azuqueca de Henares. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Arganda Del Rey dan tiba di Azuqueca melalui Vicálvaro. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 14m.
Jarak antara Arganda del Rey dan Azuqueca de Henares adalah 53 km. Jarak jalan raya ialah 42.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Arganda del Rey ke Azuqueca de Henares tanpa kereta adalah dengan barisan 9 kereta api bawah tanah dan kereta api yang memerlukan 1j 14m dan berharga €4 - €9.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 14m untuk bertolak dari Arganda del Rey ke Azuqueca de Henares, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Arganda del Rey Azuqueca de Henares ke kereta api, dikendalikan oleh Metro de Madrid, berlepas dari stesen Arganda Del Rey.
Perkhidmatan Arganda del Rey Azuqueca de Henares ke kereta api, dikendalikan oleh Metro de Madrid, tiba di stesen Puerta De Arganda.
Ya, jarak pemanduan antara Arganda del Rey ke Azuqueca de Henares adalah 42 km. Ia mengambil masa lebih kurang 35 min untuk memandu dari Arganda del Rey ke Azuqueca de Henares.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Arganda del Rey, Sepanyol dan Azuqueca de Henares, Sepanyol?
- Telefon
- +34 900 444 404
- Tapak web
- metromadrid.es
Kereta api bawah tanah dari Arganda Del Rey ke Puerta De Arganda
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- metromadrid.es
- Telefon
- +34 912 32 03 20
- E-mel
- accesibilidad@renfe.es
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari Vicálvaro ke Azuqueca
- Tempoh Purata
- 37 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €4
- Jadual di
- renfe.com
- Telefon
- +34 91 232 03 20
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari Vicálvaro ke Azuqueca
- Tempoh Purata
- 35 min
- Anggaran harga
- €110–140
TeleTaxi Madrid
- Telefon
- +34 913 712 131
- Tapak web
- tele-taxi.es
Taxi Reserva
- Telefon
- +34 910 85 54 44
- Tapak web
- taxireserva.es
Taxi Airport Madrid
- Telefon
- +34 685 31 42 67
- Tapak web
- taxiairportmadrid.com
Radio Taxi Madrid Aeropuerto
- Telefon
- +34 911 76 00 81
- Tapak web
- taxiaeropuertobarajas.com











