Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Arena SPICE ke Raja Tun Uda Ferry Terminal dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari (M2) Spice ke Jejantas Terminal Feri401E / ...
45 minRM 2–3Teksi
- Naiki teksi dari Arena SPICE ke Raja Tun Uda Ferry Terminal14.7 km
13 minRM 30–45Pandu 14.7 km
- Pandu dari Arena SPICE ke Raja Tun Uda Ferry Terminal14.7 km
13 minRM 3–4Bas melalui Komtar Timur
- Naiki bas dari (M2) Spice ke Komtar Timur401E
58 minRM 2–3
Arena SPICE ke Raja Tun Uda Ferry Terminal dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Arena SPICE ke Raja Tun Uda Ferry Terminal adalah bas melalui Komtar Timur yang berharga RM 2 - RM 3 dan mengambil masa 58 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Arena SPICE ke Raja Tun Uda Ferry Terminal adalah teksi yang berharga RM 30 - RM 45 dan mengambil masa 13 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari (M2) Spice dan tiba di Jejantas Terminal Feri. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 41 min.
Jarak antara Arena SPICE dan Raja Tun Uda Ferry Terminal adalah 19 km. Jarak jalan raya ialah 14.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Arena SPICE ke Raja Tun Uda Ferry Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 45 min dan berharga RM 2 - RM 3.
bas dari (M2) Spice ke Jejantas Terminal Feri mengambil masa 41 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Arena SPICE Raja Tun Uda Ferry Terminal ke bas, dikendalikan oleh Rapid Penang, berlepas dari stesen (M2) Spice.
Perkhidmatan Arena SPICE Raja Tun Uda Ferry Terminal ke bas, dikendalikan oleh Rapid Penang, tiba di stesen Jejantas Terminal Feri.
Ya, jarak pemanduan antara Arena SPICE ke Raja Tun Uda Ferry Terminal adalah 15 km. Ia mengambil masa lebih kurang 13 min untuk memandu dari Arena SPICE ke Raja Tun Uda Ferry Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Arena SPICE, Malaysia dan Raja Tun Uda Ferry Terminal, Malaysia?
- Telefon
- 04-255 8000
- E-mel
- rapidcare@prasarana.com.my
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari (M2) Spice ke Jejantas Terminal Feri
- Tempoh Purata
- 41 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- RM 2–3
- Jadual di
- facebook.com
Bas dari (M2) Spice ke Komtar Timur
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- RM 2–3
- Jadual di
- facebook.com
- Tempoh Purata
- 13 min
- Anggaran harga
- RM 30–45
Sunshine Radio Taxi
- Telefon
- +604 642 5961
- Tapak web
- penang-traveltips.com
Speedy Taxi
- Telefon
- +60124929204
- Tapak web
- penang-taxis.blogspot.com
Penang Taxi Drivers Association
- Telefon
- +604 262 5721
- Tapak web
- penang-traveltips.com
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com


