Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Araneta Coliseum ke Monumento Terminal Station LRT Line 1 dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari MRT-3 Cubao Station, Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila ke North Avenue Station
- Naiki kereta api dari Fernando Poe Jr. Station ke Monumento Station
45 min₱55–72Bas melalui Areneta Square Mall, Samson Road, Caloocan City
Paling murah- Naiki bas dari Epifanio de los Santos Av / Aurora Blvd, Quezon City, Manila ke Areneta Square Mall, Samson Road, Caloocan CityAlabang - Malanday via EDSA, McArthur / ...
1 j 16 min₱35–55Bas
- Naiki bas dari Epifanio de los Santos Av / Aurora Blvd, Quezon City, Manila ke Epifanio de los Santos Avenue / General Rosendo Simon Intersection , Caloocan CityAlabang Malabon / ...
1 j 4 min₱40–70Teksi
- Naiki teksi dari Araneta Coliseum ke Monumento Terminal Station LRT Line 110.9 km
14 min₱210–250Pandu 10.9 km
- Pandu dari Araneta Coliseum ke Monumento Terminal Station LRT Line 110.9 km
14 min₱84–121
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Araneta Coliseum ke Monumento Terminal Station LRT Line 1 adalah bas melalui Areneta Square Mall, Samson Road, Caloocan City yang berharga ₱35 - ₱55 dan mengambil masa 1j 16m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Araneta Coliseum ke Monumento Terminal Station LRT Line 1 adalah teksi yang berharga ₱210 - ₱250 dan mengambil masa 14 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Epifanio de los Santos Av / Aurora Blvd, Quezon City, Manila dan tiba di Epifanio de los Santos Avenue / General Rosendo Simon Intersection , Caloocan City. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 46 min.
Jarak antara Araneta Coliseum dan Monumento Terminal Station LRT Line 1 adalah 20 km. Jarak jalan raya ialah 10.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Araneta Coliseum ke Monumento Terminal Station LRT Line 1 tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 45 min dan berharga ₱55 - ₱75.
Ia mengambil masa lebih kurang 45 min untuk bertolak dari Araneta Coliseum ke Monumento Terminal Station LRT Line 1, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Araneta Coliseum Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen Epifanio de los Santos Av / Aurora Blvd, Quezon City, Manila.
Cara terbaik untuk bertolak dari Araneta Coliseum ke Monumento Terminal Station LRT Line 1 adalah dengan kereta api yang mengambil masa 45 min dan berharga ₱55 - ₱75. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga ₱40 - ₱70 dan mengambil masa 1j 4m.
Perkhidmatan Araneta Coliseum Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Epifanio de los Santos Avenue / General Rosendo Simon Intersection , Caloocan City.
Ya, jarak pemanduan antara Araneta Coliseum ke Monumento Terminal Station LRT Line 1 adalah 11 km. Ia mengambil masa lebih kurang 14 min untuk memandu dari Araneta Coliseum ke Monumento Terminal Station LRT Line 1.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Araneta Coliseum, Filipina dan Monumento Terminal Station LRT Line 1, Filipina?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 8929-5347 local 2810
- E-mel
- feedback@dotcmrt3.gov.ph
- Tapak web
- facebook.com
Kereta api dari MRT-3 Cubao Station, Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila ke North Avenue Station
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₱16–18
- Jadual di
- dotrmrt3.gov.ph
- Telefon
- +63 (2) 8647-3452
- E-mel
- pro@lrta.gov.ph
- Tapak web
- lrta.gov.ph
Kereta api dari Fernando Poe Jr. Station ke Monumento Station
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱20–24
- Jadual di
- lrta.gov.ph
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Epifanio de los Santos Av / Aurora Blvd, Quezon City, Manila ke Epifanio de los Santos Avenue / General Rosendo Simon Intersection , Caloocan City
- Tempoh Purata
- 46 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱40–70
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Epifanio de los Santos Av / Aurora Blvd, Quezon City, Manila ke Areneta Square Mall, Samson Road, Caloocan City
- Tempoh Purata
- 53 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱35–55
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 14 min
- Anggaran harga
- ₱210–250
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com







