Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Apollo Bay ke Rowan St/Orrong Rd dengan bas, kereta api, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, kereta api melalui Geelong
Terbaik- Naiki bas dari Visitor Information Centre/Great Ocean Rd ke Geelong Station/Railway Tcebus Coach
- Naiki kereta api dari Geelong Station ke Southern Cross Stationtrain Geelong
5 j 1 min$22–40Bas
Paling murah- Naiki bas dari Visitor Information Centre/Great Ocean Rd ke Geelong Station/Railway Tcebus Coach
- Naiki bas dari Geelong Station/Railway Tce ke Southern Cross Coach Terminal/Spencer Stbus Geelong
6 j 35 min$9–38Bas, kereta api
- Naiki bas dari Visitor Information Centre/Great Ocean Rd ke Colac Station/Gellibrand Stbus Marengo - Colac Via Forrest, Skenes Creek, Apollo Bay
- Naiki kereta api dari Colac Station ke Footscray Stationtrain Geelong
5 j 21 min$21–26Pandu 192.5 km
- Pandu dari Apollo Bay ke Rowan St/Orrong Rdcar 192.5 km
2 j 39 min$36–51
Apollo Bay ke Rowan St/Orrong Rd dengan bas, kereta api, trem dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Apollo Bay ke Rowan St/Orrong Rd adalah bas dan kereta api yang berharga $20 - $26 dan mengambil masa 5j 21m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Apollo Bay ke Rowan St/Orrong Rd adalah pandu yang berharga $35 - $55 dan mengambil masa 2j 39m.
Tidak, tiada bas terus dari Apollo Bay ke Rowan St/Orrong Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Visitor Information Centre/Great Ocean Rd dan tiba di Sycamore St/Kooyong Rd melalui Geelong Station/Railway Tce dan Banana Alley Vaults/Flinders St. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 6j 35m.
Jarak antara Apollo Bay dan Rowan St/Orrong Rd adalah 206 km. Jarak jalan raya ialah 192.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Apollo Bay ke Rowan St/Orrong Rd tanpa kereta adalah dengan bas dan kereta api melalui Geelong yang memerlukan 5j 1m dan berharga $21 - $45.
Ia mengambil masa lebih kurang 5j 1m untuk bertolak dari Apollo Bay ke Rowan St/Orrong Rd, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Apollo Bay Rowan St/Orrong Rd ke bas, dikendalikan oleh V-Line Buses, berlepas dari stesen Visitor Information Centre/Great Ocean Rd.
Perkhidmatan Apollo Bay Rowan St/Orrong Rd ke bas, dikendalikan oleh V-Line Buses, tiba di stesen Geelong Station/Railway Tce.
Ya, jarak pemanduan antara Apollo Bay ke Rowan St/Orrong Rd adalah 192 km. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 39m untuk memandu dari Apollo Bay ke Rowan St/Orrong Rd.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Apollo Bay, VIC, Australia dan Rowan St/Orrong Rd, VIC, Australia?
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- vline.com.au
Kereta api dari Geelong Station ke Southern Cross Station
- Tempoh Purata
- 1 j 5 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $8–12
- Jadual di
- vline.com.au
- Off Peak
- $8–12
Kereta api dari Colac Station ke Footscray Station
- Tempoh Purata
- 1 j 56 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Anggaran harga
- $9–13
- Jadual di
- vline.com.au
- Off Peak
- $9–13
- Telefon
- 1800 800 007
- E-mel
- customer.relations@vline.com.au
- Tapak web
- vline.com.au
Bas dari Visitor Information Centre/Great Ocean Rd ke Geelong Station/Railway Tce
- Tempoh Purata
- 2 j 54 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- $1–17
- Tapak web
- https://www.vline.com.au/
- Jadual di
- https://www.vline.com.au/Timetables/Train-coach-timetables
- Tempah di
- https://www.vline.com.au/Plan-trip-buy-tickets
Bas dari Geelong Station/Railway Tce ke Southern Cross Coach Terminal/Spencer St
- Tempoh Purata
- 1 j 6 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- $1–16
- Tapak web
- https://www.vline.com.au/
- Jadual di
- https://www.vline.com.au/Timetables/Train-coach-timetables
- Tempah di
- https://www.vline.com.au/Plan-trip-buy-tickets
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- transport.vic.gov.au
Bas dari Visitor Information Centre/Great Ocean Rd ke Colac Station/Gellibrand St
- Tempoh Purata
- 1 j 33 min
- Kekerapan
- dua kali seminggu
- Anggaran harga
- $5–7
- Jadual di
- transport.vic.gov.au














