Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Apartment in Bol with Seaview, Terrace, Air condition, WIFI (3758-2) ke Split dengan feri, bas, teksi, atau feri kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Feri
Terbaik- Naiki feri dari Bol ke Port of Split841 / ...
1 j 4 min€20Bas
Paling murah- Naiki bas dari Bol, Marina Bol - Port Of Pain ke Split Bus StationArriva
2 j 46 min€1Teksi, barisan 631 feri kereta
- Naiki teksi dari Apartment in Bol with Seaview, Terrace, Air condition, WIFI (3758-2) ke Supetar
- Naiki feri kereta dari Supetar ke Port of Split631
1 j 35 min€48–58
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Apartment in Bol with Seaview, Terrace, Air condition, WIFI (3758-2) ke Split adalah bas yang berharga €1 dan mengambil masa 2j 46m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Apartment in Bol with Seaview, Terrace, Air condition, WIFI (3758-2) ke Split adalah feri yang berharga €20 dan mengambil masa 1j 4m.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Bol, Marina Bol - Port Of Pain dan tiba di Split Bus Station. Perkhidmatan berlepas dua kali seminggu, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2j 40m.
Ya, terdapat perkhidmatan feri terus yang berlepas dari Bol dan tiba di Port of Split. Perkhidmatan berlepas sekali sehari, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j.
Jarak antara Apartment in Bol with Seaview, Terrace, Air condition, WIFI (3758-2) dan Split adalah 32 km.
Tempah tiket Apartment in Bol with Seaview, Terrace, Air condition, WIFI (3758-2) Split ke feri anda dalam talian dengan Omio.
Cara terbaik untuk bertolak dari Apartment in Bol with Seaview, Terrace, Air condition, WIFI (3758-2) ke Split tanpa kereta adalah dengan feri yang memerlukan 1j 4m dan berharga €20.
feri dari Bol ke Port of Split mengambil masa 1j termasuk pertukaran dan berlepas sekali sehari.
Perkhidmatan Apartment in Bol with Seaview, Terrace, Air condition, WIFI (3758-2) Split ke bas, dikendalikan oleh Arriva Croatia, berlepas dari stesen Bol, Marina Bol - Port Of Pain.
Perkhidmatan Apartment in Bol with Seaview, Terrace, Air condition, WIFI (3758-2) Split ke bas, dikendalikan oleh Arriva Croatia, tiba di stesen Split Bus Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Apartment in Bol with Seaview, Terrace, Air condition, WIFI (3758-2), Croatia dan Split, Croatia?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +385 (0)72 660 660
- E-mel
- info@arriva.com.hr
- Tapak web
- arriva.com.hr
Bas dari Bol, Marina Bol - Port Of Pain ke Split Bus Station
- Tempoh Purata
- 2 j 40 min
- Kekerapan
- dua kali seminggu
- Anggaran harga
- €1
- Jadual di
- arriva.com.hr
Butiran Hubungan
- Telefon
- +385 72 303 337
- E-mel
- passdept_h@jadrolinija.hr
- Tapak web
- jadrolinija.hr
Feri dari Bol ke Port of Split
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €3–4
- Jadual di
- jadrolinija.hr
- Passenger Fare
- €3–4
Feri kereta dari Supetar ke Port of Split
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- jadrolinija.hr
- Passenger Fare
- €2–3
- Telefon
- +385 21 645 476
- E-mel
- luka@krilo.hr
- Tapak web
- krilo.hr
Feri dari Bol ke Port of Split
- Tempoh Purata
- 34 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €5–8
- Jadual di
- krilo.hr
- Normal
- €5–8
- Telefon
- +385 91 1662 718
- E-mel
- info@ksc.hr
- Tapak web
- ksc.hr
Feri dari Bol ke Port of Split
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €20
- Jadual di
- ksc.hr
- Tempoh Purata
- 45 min
- Anggaran harga
- €45–55
Taxi Miki Bol
- Telefon
- +385 95 576 8044
- Tapak web
- boltaxiservice.com
Taxi Mia
- Telefon
- +385 98 207 022
- Tapak web
- taximia.hr

















