Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Aparthotel Colombo Roma, Rome ke Basilika Santo Peter dengan kereta api, bas, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Roma Ostiense ke Roma S. Pietrotrain Re / ...
47 min€1–4Barisan 30 bas, barisan 46 bas
- Naiki bas dari Colombo/C.Ne Ostiense ke Ara Coeli/P.Za Veneziabus 160 / ...
- Naiki bas dari P.Za Venezia ke Cavalleggeri/S. Pietrobus 916 / ...
58 min€2–14Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Aparthotel Colombo Roma, Rome ke Basilika Santo Peterwalk 6.7 km
1 j 21 minBarisan 30 bas, kereta api
- Naiki bas dari Colombo/C.Ne Ostiense ke Partigiani-Staz.Ne Ostiensebus 30 / ...
- Naiki kereta api dari Roma Ostiense ke Roma S. Pietrotrain Re / ...
48 min€2–11
Aparthotel Colombo Roma, Rome ke Basilika Santo Peter dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Aparthotel Colombo Roma, Rome ke Basilika Santo Peter adalah kereta api yang berharga €1 - €4 dan mengambil masa 47 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Aparthotel Colombo Roma, Rome ke Basilika Santo Peter adalah kereta api yang berharga €1 - €4 dan mengambil masa 47 min.
Tidak, tiada bas terus dari Aparthotel Colombo Roma, Rome ke Basilika Santo Peter. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Colombo/C.Ne Ostiense dan tiba di Cavalleggeri/S. Pietro melalui P.Za Venezia. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 58 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Roma Ostiense dan tiba di Roma S. Pietro. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Jarak antara Aparthotel Colombo Roma, Rome dan Basilika Santo Peter adalah 8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Aparthotel Colombo Roma, Rome ke Basilika Santo Peter tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 47 min dan berharga €1 - €4.
kereta api dari Roma Ostiense ke Roma S. Pietro mengambil masa 8 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Aparthotel Colombo Roma, Rome Basilika Santo Peter ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Colombo/C.Ne Ostiense.
Perkhidmatan Aparthotel Colombo Roma, Rome Basilika Santo Peter ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia S.p.A., berlepas dari stesen Roma Ostiense.
Cara terbaik untuk bertolak dari Aparthotel Colombo Roma, Rome ke Basilika Santo Peter adalah dengan kereta api yang mengambil masa 47 min dan berharga €1 - €4. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 30 bas dan barisan 46 bas, yang berharga €2 - €14 dan mengambil masa 58 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Aparthotel Colombo Roma, Rome, Itali dan Basilika Santo Peter, Vatikan?
- Telefon
- +39.06.5210550
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Roma Ostiense ke Roma S. Pietro
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
- Telefon
- +39 06 68475475
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Roma Ostiense ke Roma S. Pietro
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- dua kali seminggu
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- trenitalia.com
- 2nd Class
- €2–4
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Colombo/C.Ne Ostiense ke Ara Coeli/P.Za Venezia
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari P.Za Venezia ke Cavalleggeri/S. Pietro
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Colombo/C.Ne Ostiense ke Partigiani-Staz.Ne Ostiense
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Aparthotel Colombo Roma, Rome Basilika Santo Peter ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Ara Coeli/P.Za Venezia.
Perkhidmatan Aparthotel Colombo Roma, Rome Basilika Santo Peter ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia S.p.A., tiba di stesen Roma S. Pietro.








