Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Antwerp Central Youth Hostel ke Antwerpen-Centraal Station dengan trem, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
- Naiki trem dari Antwerpen Groenplaats Metro ke Antwerpen Diamant Metro9 / ...
TerbaikBarisan 9 trem
10 min€3- Naiki teksi dari Antwerp Central Youth Hostel ke Antwerpen-Centraal Station2.3 km
Teksi
4 min€8–11- Naiki jalan kaki dari Antwerp Central Youth Hostel ke Antwerpen-Centraal Station1.7 km
Jalan kaki
20 min
Antwerp Central Youth Hostel ke Antwerpen-Centraal Station dengan jalan kaki dan trem
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Antwerp Central Youth Hostel ke Antwerpen-Centraal Station adalah barisan 9 trem yang berharga €3 dan mengambil masa 10 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Antwerp Central Youth Hostel ke Antwerpen-Centraal Station adalah teksi yang berharga €8 - €11 dan mengambil masa 4 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Antwerpen Groenplaats Metro dan tiba di Antwerpen Diamant Metro. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Jarak antara Antwerp Central Youth Hostel dan 2 km adalah Antwerpen-Centraal Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari Antwerp Central Youth Hostel ke Antwerpen-Centraal Station tanpa kereta adalah dengan barisan 9 trem yang memerlukan 10 min dan berharga €3.
barisan 9 trem dari Antwerpen Groenplaats Metro ke Antwerpen Diamant Metro mengambil masa 5 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan kereta api Antwerp Central Youth Hostel ke Antwerpen-Centraal Station, dikendalikan oleh De Lijn, berlepas dari stesen Antwerpen Groenplaats Metro.
Perkhidmatan kereta api Antwerp Central Youth Hostel ke Antwerpen-Centraal Station, dikendalikan oleh De Lijn, tiba di stesen Antwerpen Diamant Metro.
Terdapat 1075+ hotel tersedia di Antwerpen-Centraal Station. Harga bermula dari €47 semalam.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Antwerp Central Youth Hostel, Belgium dan Antwerpen-Centraal Station, Belgium?
- Telefon
- +32 70 22 02 00
- Tapak web
- delijn.be
Trem dari Antwerpen Groenplaats Metro ke Antwerpen Diamant Metro
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- delijn.be
- 60 Minutes
- €3
- Tempoh Purata
- 4 min
- Anggaran harga
- €8–11
Taxi ii Nijlen
- Telefon
- +320484286333
- Tapak web
- taxiii.be
A-Taxi
- Telefon
- +320474390766
- Tapak web
- taxibedrijfantwerpen.be
Antwerpen Taxi Centrale
- Telefon
- +32033333333
- Tapak web
- antwerpentaxicentrale.be
Antwerp -Taxi
- Telefon
- +32032383838
- Tapak web
- antwerp-tax.be
Antwerp Euro Taxi
- Telefon
- +320465807683
- Tapak web
- luchthavenvervoer-antwerpen.be