Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Aniche ke Flines-lez-Raches dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bus dari Eglise - ANICHE ke Place de Gaulle - DOUAIbus A
- Naiki bus dari DOUAI - Place De Gaulle ke FLINES LEZ RACHES - Mairiebus 857 / ...
1 j 53 min€4Pandu 14.1 km
Paling murah- Pandu dari Aniche ke Flines-lez-Rachescar 14.1 km
19 min€3–4Teksi
- Naiki taxi dari Aniche ke Flines-lez-Rachestaxi 14.1 km
19 min€40–50
Aniche ke Flines-lez-Raches dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Aniche ke Flines-lez-Raches adalah pandu yang berharga €2 - €4 dan mengambil masa 19 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Aniche ke Flines-lez-Raches adalah teksi yang berharga €40 - €50 dan mengambil masa 19 min.
Tidak, tiada bas terus dari Aniche ke Flines-lez-Raches. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Eglise - ANICHE dan tiba di FLINES LEZ RACHES - Mairie melalui DOUAI - Place De Gaulle. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 53m.
Jarak antara Aniche dan Flines-lez-Raches adalah 29 km. Jarak jalan raya ialah 14.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Aniche ke Flines-lez-Raches tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 53m dan berharga €4.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 53m untuk bertolak dari Aniche ke Flines-lez-Raches, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Aniche Flines-lez-Raches ke bas, dikendalikan oleh Evéole - Transports du Douaisis, berlepas dari stesen Eglise - ANICHE.
Perkhidmatan Aniche Flines-lez-Raches ke bas, dikendalikan oleh Evéole - Transports du Douaisis, tiba di stesen Place de Gaulle - DOUAI.
Ya, jarak pemanduan antara Aniche ke Flines-lez-Raches adalah 14 km. Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk memandu dari Aniche ke Flines-lez-Raches.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Aniche, Perancis dan Flines-lez-Raches, Perancis?
- Telefon
- 03 27 95 77 77
- Tapak web
- Evéole - Transports du Douaisis
Bas dari Eglise - ANICHE ke Place de Gaulle - DOUAI
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- Evéole - Transports du Douaisis
Bas dari DOUAI - Place De Gaulle ke FLINES LEZ RACHES - Mairie
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- 5 kali seminggu
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- Evéole - Transports du Douaisis
- Tempoh Purata
- 19 min
- Anggaran harga
- €40–50
Allo Taxis Valenciennes
- Telefon
- +33 3 27 30 00 30
- Tapak web
- allo-taxis-valenciennes.fr
Taxi 10 Valenciennes
- Telefon
- +33 6 73 77 37 03
- Tapak web
- taxi-desmet.com
