Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Andover ke Heathrow Terminal 3 dengan kereta api, bas, kereta, atau perkhidmatan memandu
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, bas
Terbaik- Naiki kereta api dari Andover ke WokingSalisbury - London Waterloo / ...
- Naiki bas dari Woking Railway Station Southside ke Heathrow Terminal 3Ra2
1 j 40 minPandu 56 bt
Paling murah- Pandu dari Andover ke Heathrow Terminal 356 bt
1 j£14–20Kereta api
- Naiki kereta api dari Andover ke BasingstokeSalisbury - London Waterloo / ...
- Naiki kereta api dari Reading ke London PaddingtonDidcot Parkway - London Paddington / ...
1 j 52 min£33–93Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari Andover ke London Heathrow Airport56 bt
59 minBarisan 76 bas, bas
- Naiki bas dari College Lay-by ke Railway Station76
- Naiki bas dari The Malls ke Heathrow Central Bus Station806
2 j 53 min£19–31
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Andover ke Heathrow Terminal 3 adalah pandu yang berharga £13 - £20 dan mengambil masa 1j.
Cara terpantas untuk bergerak dari Andover ke Heathrow Terminal 3 adalah pandu yang berharga £13 - £20 dan mengambil masa 1j.
Tidak, tiada bas terus dari Andover ke Heathrow Terminal 3. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari College Lay-by dan tiba di Heathrow Central Bus Station melalui The Malls. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 53m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Andover ke Heathrow Terminal 3. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Andover dan tiba di Heathrow Terminals 2 & 3 melalui Basingstoke, Reading dan London Paddington. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 52m.
Jarak antara Andover dan Heathrow Terminal 3 adalah 60 batu. Jarak jalan raya ialah 56.4 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Andover ke Heathrow Terminal 3 tanpa kereta adalah dengan kereta api dan bas yang memerlukan 1j 40m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 40m untuk bertolak dari Andover ke Heathrow Terminal 3, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Andover Heathrow Terminal 3 ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach South, berlepas dari stesen College Lay-by.
Perkhidmatan Andover Heathrow Terminal 3 ke kereta api, dikendalikan oleh South Western Railway, berlepas dari stesen Andover.
Cara terbaik untuk bertolak dari Andover ke Heathrow Terminal 3 adalah dengan kereta api yang mengambil masa 1j 52m dan berharga £30 - £95. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 76 bas dan bas, yang berharga £18 - £35 dan mengambil masa 2j 53m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Andover, England dan Heathrow Terminal 3, England?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 0345 6000 650
- Tapak web
- southwesternrailway.com
Kereta api dari Andover ke Woking
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £28–29
- Jadual di
- southwesternrailway.com
Kereta api dari Andover ke Basingstoke
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £6–14
- Jadual di
- southwesternrailway.com
- Telefon
- +44 3457 000 125
- E-mel
- gwr.feedback@gwr.com
- Tapak web
- gwr.com
Kereta api dari Reading ke London Paddington
- Tempoh Purata
- 37 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £20–40
- Jadual di
- gwr.com
- Anytime Day Single
- £20–25
- Anytime Day Single 1st Class
- £27–40
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Reading ke London Paddington
- Tempoh Purata
- 49 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- £11–22
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £11–18
- Peak
- £15–22
- Telefon
- 0345 646 0707
- Tapak web
- firstbus.co.uk
Bas dari Woking Railway Station Southside ke Heathrow Terminal 3
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Tapak web
- https://www.firstbus.co.uk/berkshire-thames-valley
- Telefon
- 0345 241 8000
- E-mel
- customer.services@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari College Lay-by ke Railway Station
- Tempoh Purata
- 54 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2–4
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Telefon
- 08717 81 81 81
- Tapak web
- nationalexpress.com
Bas dari The Malls ke Heathrow Central Bus Station
- Tempoh Purata
- 55 min
- Kekerapan
- 4 kali seminggu
- Anggaran harga
- £16–27
- Jadual di
- nationalexpress.com
- Tempoh Purata
- 59 min
- Kekerapan
- atas permintaan
Perkhidmatan memandu dari Andover ke London Heathrow Airport
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Andover Heathrow Terminal 3 ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach South, tiba di stesen Railway Station.
Perkhidmatan Andover Heathrow Terminal 3 ke kereta api, dikendalikan oleh South Western Railway, tiba di stesen Basingstoke.
Ya, jarak pemanduan antara Andover ke Heathrow Terminal 3 adalah 56 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j untuk memandu dari Andover ke Heathrow Terminal 3.

























