Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Anand Vihar Terminal ke Ashok Vihar Crossing dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Anand Vihar ke Shalimar BaghP_Ms_R
1 j 25 min₹55–75Bas
Paling murah- Naiki bas dari Anand Vihar ISBT Terminal ke Ashok Vihar Crossing971Up
1 j 44 min₹12–95Teksi
- Naiki teksi dari Anand Vihar Terminal ke Ashok Vihar Crossing21.5 km
22 min₹420–550Pandu 21.5 km
- Pandu dari Anand Vihar Terminal ke Ashok Vihar Crossing21.5 km
22 min₹229–331Bas melalui Anand Vihar ISBT Main Road
- Naiki bas dari Anand Vihar ISBT Main Road ke Ashok Vihar Crossing971Up
1 j 52 min₹12–110
Anand Vihar Terminal ke Ashok Vihar Crossing dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Anand Vihar Terminal ke Ashok Vihar Crossing adalah bas yang berharga ₹12 - ₹95 dan mengambil masa 1j 44m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Anand Vihar Terminal ke Ashok Vihar Crossing adalah teksi yang berharga ₹420 - ₹550 dan mengambil masa 22 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Anand Vihar ISBT Terminal dan tiba di Ashok Vihar Crossing. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 37m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Anand Vihar dan tiba di Shalimar Bagh. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi Isnin hingga Jumaat. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 18m.
Jarak antara Anand Vihar Terminal dan Ashok Vihar Crossing adalah 44 km. Jarak jalan raya ialah 21.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Anand Vihar Terminal ke Ashok Vihar Crossing tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 1j 25m dan berharga ₹55 - ₹75.
kereta api bawah tanah dari Anand Vihar ke Shalimar Bagh mengambil masa 1j 18m termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Anand Vihar Terminal Ashok Vihar Crossing ke bas, dikendalikan oleh Delhi Transport Corporation (DTC), berlepas dari stesen Anand Vihar ISBT Terminal.
Perkhidmatan Anand Vihar Terminal Ashok Vihar Crossing ke kereta api, dikendalikan oleh Delhi Metro, berlepas dari stesen Anand Vihar.
Perkhidmatan Anand Vihar Terminal Ashok Vihar Crossing ke bas, dikendalikan oleh Delhi Transport Corporation (DTC), tiba di stesen Ashok Vihar Crossing.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Anand Vihar Terminal, India dan Ashok Vihar Crossing, India?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 155370
- E-mel
- helpline@dmrc.org
- Tapak web
- delhimetrorail.com
Kereta api bawah tanah dari Anand Vihar ke Shalimar Bagh
- Tempoh Purata
- 1 j 18 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₹55–75
- Jadual di
- delhimetrorail.com
- Telefon
- +91-11-23370236
- E-mel
- info@dimts.in
- Tapak web
- dtc.delhi.gov.in
Bas dari Anand Vihar ISBT Terminal ke Ashok Vihar Crossing
- Tempoh Purata
- 1 j 37 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₹12–95
- Jadual di
- dtc.delhi.gov.in
- Ordinary Buses
- ₹12–17
- AC Buses
- ₹19–27
- Airport Express Services
- ₹65–95
Bas dari Anand Vihar ISBT Main Road ke Ashok Vihar Crossing
- Tempoh Purata
- 1 j 35 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₹12–110
- Jadual di
- dtc.delhi.gov.in
- Ordinary Buses
- ₹12–18
- AC Buses
- ₹21–29
- Airport Express Services
- ₹80–110
- Tempoh Purata
- 22 min
- Anggaran harga
- ₹420–550
Rajasthan Cab
- Telefon
- +91 93 58 81 19 41
- Tapak web
- rajasthancab.com
OLA cabs
- Tapak web
- olacabs.com
Meru Cabs
- Telefon
- +911144224422
- Tapak web
- meru.in
Chiku Cab
- Telefon
- +918448445504
- Tapak web
- chikucab.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Anand Vihar Terminal Ashok Vihar Crossing ke kereta api, dikendalikan oleh Delhi Metro, tiba di stesen Shalimar Bagh.
Ya, jarak pemanduan antara Anand Vihar Terminal ke Ashok Vihar Crossing adalah 22 km. Ia mengambil masa lebih kurang 22 min untuk memandu dari Anand Vihar Terminal ke Ashok Vihar Crossing.










