Terdapat 2 cara untuk bertolak dari Amplepuis ke Walibi Rhône-Alpes dengan kereta api atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Amplepuis ke Walibi Rhône-Alpes adalah pandu yang berharga €19 - €29 dan mengambil masa 1j 44m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Amplepuis ke Walibi Rhône-Alpes adalah pandu yang berharga €19 - €29 dan mengambil masa 1j 44m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Amplepuis ke Walibi Rhône-Alpes. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Amplepuis dan tiba di La Tour Du Pin melalui Lyon Part Dieu. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 58m.
Jarak antara Amplepuis dan Walibi Rhône-Alpes adalah 136 km. Jarak jalan raya ialah 123.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Amplepuis ke Walibi Rhône-Alpes tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 1j 58m dan berharga €55 - €85.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 58m untuk bertolak dari Amplepuis ke Walibi Rhône-Alpes, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Amplepuis Walibi Rhône-Alpes ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), berlepas dari stesen Amplepuis.
Perkhidmatan Amplepuis Walibi Rhône-Alpes ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), tiba di stesen Lyon Part Dieu.
Ya, jarak pemanduan antara Amplepuis ke Walibi Rhône-Alpes adalah 123 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 44m untuk memandu dari Amplepuis ke Walibi Rhône-Alpes.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Amplepuis, Perancis dan Walibi Rhône-Alpes, Perancis?
Butiran HubunganButiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- https://track.effiliation.com/servlet/effi.redir?id_compteur=23007591&url=https%3A%2F%2Fwww.sncf-connect.com%2Fde-de%2F
Kereta api dari Amplepuis ke Lyon Part Dieu
- Tempoh Purata
- 54 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €11–20
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
Kereta api dari Lyon Part Dieu ke La Tour Du Pin
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €10–17
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com






