Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Amiens ke Place Denfert-Rochereau dengan kereta api, kereta api bawah tanah, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 4 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api dari Amiens ke Paris Nordtrain Ter
- Naiki kereta api bawah tanah dari Gare du Nord ke Denfert-Rochereausubway 4
1 j 45 min€55–77Bas
Paling murah- Naiki bas dari Gare routière ke Aéroportbus 601
- Naiki bas dari Aéroport Paris Beauvais ke Paris Porte Maillotbus A01 Ppm / ...
4 j 1 min€20–21Pandu 138 km
- Pandu dari Amiens ke Place Denfert-Rochereaucar 138 km
1 j 42 min€21–31
Amiens ke Place Denfert-Rochereau dengan kereta api, kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Amiens ke Place Denfert-Rochereau adalah bas yang berharga €20 - €21 dan mengambil masa 4j 1m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Amiens ke Place Denfert-Rochereau adalah pandu yang berharga €21 - €35 dan mengambil masa 1j 42m.
Tidak, tiada bas terus dari Amiens ke Place Denfert-Rochereau. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Gare routière dan tiba di Vavin melalui Aéroport Paris Beauvais dan Porte Maillot - Neuilly. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 1m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Amiens ke Place Denfert-Rochereau. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Amiens dan tiba di Denfert-Rochereau melalui Gare du Nord. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 45m.
Jarak antara Amiens dan Place Denfert-Rochereau adalah 137 km. Jarak jalan raya ialah 138 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Amiens ke Place Denfert-Rochereau tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 4 kereta api bawah tanah yang memerlukan 1j 45m dan berharga €55 - €80.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 45m untuk bertolak dari Amiens ke Place Denfert-Rochereau, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Amiens Place Denfert-Rochereau ke bas, dikendalikan oleh Oise - Réseau de l'Oise, berlepas dari stesen Gare routière.
Perkhidmatan Amiens Place Denfert-Rochereau ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), berlepas dari stesen Amiens.
Perkhidmatan Amiens Place Denfert-Rochereau ke bas, dikendalikan oleh Oise - Réseau de l'Oise, tiba di stesen Aéroport.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Amiens, Perancis dan Place Denfert-Rochereau, Perancis?
Butiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Amiens ke Paris Nord
- Tempoh Purata
- 1 j 20 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €50–75
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
Kereta api bawah tanah dari Gare du Nord ke Denfert-Rochereau
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
- Telefon
- 09 70 15 01 50
- E-mel
- contact@oise-mobilite.fr
- Tapak web
- oise-mobilite.fr
Bas dari Gare routière ke Aéroport
- Tempoh Purata
- 1 j 10 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €1
- Jadual di
- oise-mobilite.fr
- Telefon
- +33 (0) 9 77 40 24 20
- E-mel
- service.clients@aeroportbeauvais.com.
- Tapak web
- aerobus.fr
Bas dari Aéroport Paris Beauvais ke Paris Porte Maillot
- Tempoh Purata
- 1 j 30 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €17–20
- Jadual di
- aerobus.fr
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Amiens Place Denfert-Rochereau ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), tiba di stesen Paris Nord.
Ya, jarak pemanduan antara Amiens ke Place Denfert-Rochereau adalah 138 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 42m untuk memandu dari Amiens ke Place Denfert-Rochereau.


















