Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Aloft London Excel ke ibis London Excel-Docklands dengan kereta api, teksi, jalan kaki, atau bas
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Prince Regent ke Royal Victoria DLR StationDlr
9 min£1–2Teksi
- Naiki teksi dari Aloft London Excel ke ibis London Excel-Docklands2.9 bt
8 min£25–30Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Aloft London Excel ke ibis London Excel-Docklands3,160 ka
11 minBas
- Naiki bas dari Prince Regent Bus Station ke Bridgeland Road474
14 min£1–4
Aloft London Excel ke ibis London Excel-Docklands dengan jalan kaki dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Aloft London Excel ke ibis London Excel-Docklands adalah kereta api yang berharga £1 - £2 dan mengambil masa 9 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Aloft London Excel ke ibis London Excel-Docklands adalah teksi yang berharga £25 - £30 dan mengambil masa 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Prince Regent Bus Station dan tiba di Bridgeland Road. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Prince Regent dan tiba di Royal Victoria DLR Station. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2 min.
Jarak antara Aloft London Excel dan ibis London Excel-Docklands adalah 1 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Aloft London Excel ke ibis London Excel-Docklands tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 9 min dan berharga £1 - £2.
kereta api dari Prince Regent ke Royal Victoria DLR Station mengambil masa 2 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Aloft London Excel ibis London Excel-Docklands ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari stesen Prince Regent Bus Station.
Perkhidmatan Aloft London Excel ibis London Excel-Docklands ke kereta api, dikendalikan oleh Dockland Light Railway (DLR), berlepas dari stesen Prince Regent.
Cara terbaik untuk bertolak dari Aloft London Excel ke ibis London Excel-Docklands adalah dengan kereta api yang mengambil masa 9 min dan berharga £1 - £2. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga £1 - £4 dan mengambil masa 14 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Aloft London Excel, England dan ibis London Excel-Docklands, England?
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Prince Regent ke Royal Victoria DLR Station
- Tempoh Purata
- 2 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £1–2
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £1–2
- Peak
- £1–2
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- galcustomerservices@goaheadlondon.com
- Tapak web
- goaheadlondon.com
Bas dari Prince Regent Bus Station ke Bridgeland Road
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £1–4
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–4
- Tapak web
- traveline.info
Bas dari Prince Regent Bus Station ke Bridgeland Road
- Tempoh Purata
- 2 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- traveline.info
- Tempoh Purata
- 8 min
- Anggaran harga
- £25–30
London City Airport Taxis
- Telefon
- +44 20 3740 1947
- Tapak web
- londoncityairportcab.co.uk
Weso Local
- Telefon
- +44 208 8855 555
- Tapak web
- cheaptaxifare.com
Greenwich Mini Cabs
- Telefon
- +44 20 3137 7661
- Tapak web
- greenwichminicabs.com
Greenwich Black Cabs
- Telefon
- +44 7464 949 740
Taxi Near London
- Telefon
- +4420 3740 3527
- Tapak web
- taxinearlondon.co.uk
Stratford City Cars
- Telefon
- +44 20 8555 5454
- Tapak web
- stratfordcitycars.co.uk
Seven Fives
- Telefon
- +44 20 8555 5555
Eurolink Cars
- Telefon
- +44 20 8555 8888
- Tapak web
- eurolinkcars.co.uk
Twelve Transfers
- Telefon
- +44 20 3479 5700
- Tapak web
- twelvetransfers.co.uk
Longbridge Cars
- Telefon
- +44 20 8507 7724
A to B Minicabs
- Telefon
- +44 20 8594 9290
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Aloft London Excel ibis London Excel-Docklands ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di stesen Bridgeland Road.
Perkhidmatan Aloft London Excel ibis London Excel-Docklands ke kereta api, dikendalikan oleh Dockland Light Railway (DLR), tiba di stesen Royal Victoria DLR Station.





