Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Almonte ke Prado del Rey dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, bas
Terbaik- Naiki kereta api dari La Palma Del Condado ke Sevilla-Santa Justatrain Ic / ...
- Naiki bas dari Dos Hermanas ke Prado del Reybus
4 j 1 min€36–58Bas
Paling murah- Naiki bas dari Almonte ke Sevilla, Estación de Autobusesbus L-218 Pueblos
- Naiki bas dari Sevilla Estación Prado De San Sebastian ke Prado del Reybus
4 j 21 min€15–27Pandu 148.5 km
- Pandu dari Almonte ke Prado del Reycar 148.5 km
2 j 1 min€24–34
Almonte ke Prado del Rey dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Almonte ke Prado del Rey adalah bas yang berharga €14 - €27 dan mengambil masa 4j 21m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Almonte ke Prado del Rey adalah pandu yang berharga €23 - €35 dan mengambil masa 2j 1m.
Tidak, tiada bas terus dari Almonte ke Prado del Rey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Almonte dan tiba di Prado del Rey melalui Sevilla, Estación de Autobuses (Plaza de Armas) dan Sevilla Estación Prado De San Sebastian. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 21m.
Jarak antara Almonte dan Prado del Rey adalah 190 km. Jarak jalan raya ialah 148.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Almonte ke Prado del Rey tanpa kereta adalah dengan kereta api dan bas yang memerlukan 4j 1m dan berharga €35 - €60.
Ia mengambil masa lebih kurang 4j 1m untuk bertolak dari Almonte ke Prado del Rey, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Almonte Prado del Rey ke bas, dikendalikan oleh Damas, berlepas dari stesen Almonte.
Perkhidmatan Almonte Prado del Rey ke bas, dikendalikan oleh Damas, tiba di stesen Sevilla, Estación de Autobuses.
Ya, jarak pemanduan antara Almonte ke Prado del Rey adalah 148 km. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 1m untuk memandu dari Almonte ke Prado del Rey.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Almonte, Sepanyol dan Prado del Rey, Andalusia, Sepanyol?
- Telefon
- +34 91 232 03 20
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari La Palma Del Condado ke Sevilla-Santa Justa
- Telefon
- +34 959 256 900
- E-mel
- servcliente@damas-sa.es
- Tapak web
- damas-sa.es
Bas dari Dos Hermanas ke Prado del Rey
- Tempoh Purata
- 1 j 20 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- €6–14
- Jadual di
- damas-sa.es
Bas dari Almonte ke Sevilla, Estación de Autobuses
- Tempoh Purata
- 1 j 15 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- €4–9
- Jadual di
- damas-sa.es
- Tempah di
- comprasweb.interbus.es
Bas dari Sevilla Estación Prado De San Sebastian ke Prado del Rey
- Tempoh Purata
- 1 j 45 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- €8–16
- Jadual di
- damas-sa.es











