Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Aldbourne ke Heathrow Terminal 5 dengan bas, kereta api, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, kereta api
Terbaik- Naiki bas dari The Pond ke Fleming Way46A / ...
- Naiki kereta api dari Swindon ke Reading
- Naiki bas dari Reading RailAir ke Heathrow Terminal 5Ra1
2 j 9 minPandu 57.8 bt
Paling murah- Pandu dari Aldbourne ke Heathrow Terminal 557.8 bt
1 j£15–21Bas melalui Regent Circus
- Naiki bas dari The Pond ke Fleming Way46A / ...
- Naiki bas dari Regent Circus ke Heathrow Central Bus StationUk042 / ...
2 j 44 minBas
- Naiki bas dari The Pond ke Fleming Way46A / ...
- Naiki bas dari Fleming Way ke Heathrow Central Bus Station401 / ...
3 j 22 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Aldbourne ke Heathrow Terminal 5 adalah pandu yang berharga £14 - £21 dan mengambil masa 1j.
Cara terpantas untuk bergerak dari Aldbourne ke Heathrow Terminal 5 adalah pandu yang berharga £14 - £21 dan mengambil masa 1j.
Tidak, tiada bas terus dari Aldbourne ke Heathrow Terminal 5. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari The Pond dan tiba di Heathrow Terminal 5 melalui Fleming Way dan Heathrow Central Bus Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 22m.
Jarak antara Aldbourne dan Heathrow Terminal 5 adalah 83 batu. Jarak jalan raya ialah 58.2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Aldbourne ke Heathrow Terminal 5 tanpa kereta adalah dengan bas dan kereta api yang memerlukan 2j 9m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 9m untuk bertolak dari Aldbourne ke Heathrow Terminal 5, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Aldbourne Heathrow Terminal 5 ke bas, dikendalikan oleh Swindons Bus Company, berlepas dari stesen The Pond.
Perkhidmatan Aldbourne Heathrow Terminal 5 ke bas, dikendalikan oleh Swindons Bus Company, tiba di stesen Fleming Way.
Ya, jarak pemanduan antara Aldbourne ke Heathrow Terminal 5 adalah 58 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j untuk memandu dari Aldbourne ke Heathrow Terminal 5.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Aldbourne, England dan Heathrow Terminal 5, England?
- Telefon
- +44 3457 000 125
- E-mel
- gwr.feedback@gwr.com
- Tapak web
- gwr.com
Kereta api dari Swindon ke Reading
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £20–55
- Jadual di
- gwr.com
- Telefon
- 01793 428428
- E-mel
- enquiries@swindonbus.co.uk
- Tapak web
- swindonbus.co.uk
Bas dari The Pond ke Fleming Way
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Jadual di
- swindonbus.co.uk
- Telefon
- +44 345 646 0707
- Tapak web
- railair.com
Bas dari Reading RailAir ke Heathrow Terminal 5
- Tempoh Purata
- 44 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £25–31
- Jadual di
- railair.com
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari Regent Circus ke Heathrow Central Bus Station
- Tempoh Purata
- 1 j 20 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £10–21
- Jadual di
- flixbus.fr
- Telefon
- 08717 81 81 81
- Tapak web
- nationalexpress.com
Bas dari Fleming Way ke Heathrow Central Bus Station
- Tempoh Purata
- 1 j 30 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- £18–25
- Jadual di
- nationalexpress.com













