Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Alaminos ke NAIA Terminal 1 dengan bas, kereta, teksi, atau perkhidmatan memandu
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Alaminos ke Manila Buendia
- Naiki bas dari Epifanio de los Santos Avenue / Senator Gil Puyat Ave, Makati City, Manila ke Terminal 1 Arrivals Area Rd, Ninoy Aquino International Airport, Parañaque City, ManilaBagong Silang - NAIA via Maligaya Park, EDSA / ...
2 j 58 min₱183–240Bas melalui Alabang
Paling murah- Naiki bas dari Alaminos ke Alabang
- Naiki bas dari Yellow Station, South Station Complex Spectrum Midway Extension, Muntinlupa City, Manila ke Ninoy Aquino Ave, Parañaque City, ManilaBACLARAN - ALABANG via N AQUINO AVE
3 j 17 min₱160–216Pandu 65.3 km
- Pandu dari Alaminos ke NAIA Terminal 165.3 km
51 min₱501–723Teksi
- Naiki teksi dari Alaminos ke NAIA Terminal 165.3 km
51 min₱1,000–1,300Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari Alaminos ke Manila Airport66.3 km
53 min₱4,100–6,000
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Alaminos ke NAIA Terminal 1 adalah bas melalui Alabang yang berharga ₱160 - ₱220 dan mengambil masa 3j 17m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Alaminos ke NAIA Terminal 1 adalah pandu yang berharga ₱500 - ₱750 dan mengambil masa 51 min.
Tidak, tiada bas terus dari Alaminos ke NAIA Terminal 1. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Alaminos dan tiba di Terminal 1 Arrivals Area Rd, Ninoy Aquino International Airport, Parañaque City, Manila melalui Epifanio de los Santos Avenue / Senator Gil Puyat Ave, Makati City, Manila. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 58m.
Jarak antara Alaminos dan NAIA Terminal 1 adalah 96 km. Jarak jalan raya ialah 65.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Alaminos ke NAIA Terminal 1 tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 2j 58m dan berharga ₱180 - ₱240.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 58m untuk bertolak dari Alaminos ke NAIA Terminal 1, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Alaminos NAIA Terminal 1 ke bas, dikendalikan oleh JAC Liner, berlepas dari stesen Alaminos.
Perkhidmatan Alaminos NAIA Terminal 1 ke bas, dikendalikan oleh JAC Liner, tiba di stesen Manila Buendia.
Ya, jarak pemanduan antara Alaminos ke NAIA Terminal 1 adalah 65 km. Ia mengambil masa lebih kurang 51 min untuk memandu dari Alaminos ke NAIA Terminal 1.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Alaminos, CALABARZON, Filipina dan NAIA Terminal 1, Filipina?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +(63) 917 522 5463
- E-mel
- jacgcares@gmail.com
- Tapak web
- jacliner.com
Bas dari Alaminos ke Manila Buendia
- Tempoh Purata
- 2 j 11 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- ₱150–200
- Jadual di
- jacliner.com
Bas dari Alaminos ke Alabang
- Tempoh Purata
- 1 j 39 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- ₱110–150
- Jadual di
- jacliner.com
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Epifanio de los Santos Avenue / Senator Gil Puyat Ave, Makati City, Manila ke Terminal 1 Arrivals Area Rd, Ninoy Aquino International Airport, Parañaque City, Manila
- Tempoh Purata
- 43 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₱29–45
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Yellow Station, South Station Complex Spectrum Midway Extension, Muntinlupa City, Manila ke Ninoy Aquino Ave, Parañaque City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 12 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱45–70
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 53 min
- Kekerapan
- atas permintaan
Perkhidmatan memandu dari Alaminos ke Manila Airport
- Anggaran harga
- ₱4,100–6,000





