Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Alam Sutera ke Stesen Pasar Seni dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah melalui Plaza Rakyat
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Alam Sutera ke Plaza RakyatSpl
39 minRM 3–9Barisan 600 bas
Paling murah- Naiki bas dari Sj340 Jejantas Taman Kinrara ke (M) Kl1933 Pasar Seni600
54 minRM 1–5Teksi
- Naiki teksi dari Alam Sutera ke Stesen Pasar Seni13.8 km
14 minRM 4–6Pandu 13.8 km
- Pandu dari Alam Sutera ke Stesen Pasar Seni13.8 km
14 minRM 3–4Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Alam Sutera ke Masjid JamekSpl
39 minRM 3–9
Alam Sutera ke Stesen Pasar Seni dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Alam Sutera ke Stesen Pasar Seni adalah pandu yang berharga RM 2 - RM 4 dan mengambil masa 14 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Alam Sutera ke Stesen Pasar Seni adalah teksi yang berharga RM 4 - RM 6 dan mengambil masa 14 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Sj340 Jejantas Taman Kinrara dan tiba di (M) Kl1933 Pasar Seni. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 24 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Alam Sutera dan tiba di Plaza Rakyat. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 27 min.
Jarak antara Alam Sutera dan Stesen Pasar Seni adalah 19 km. Jarak jalan raya ialah 13.8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Alam Sutera ke Stesen Pasar Seni tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah melalui Plaza Rakyat yang memerlukan 39 min dan berharga RM 3 - RM 9.
kereta api bawah tanah dari Alam Sutera ke Plaza Rakyat mengambil masa 27 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Alam Sutera Stesen Pasar Seni ke bas, dikendalikan oleh Rapid KL, berlepas dari stesen Sj340 Jejantas Taman Kinrara.
Perkhidmatan Alam Sutera Stesen Pasar Seni ke kereta api, dikendalikan oleh Rapid KL, berlepas dari stesen Alam Sutera.
Perkhidmatan Alam Sutera Stesen Pasar Seni ke bas, dikendalikan oleh Rapid KL, tiba di stesen (M) Kl1933 Pasar Seni.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Alam Sutera, Malaysia dan Stesen Pasar Seni, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia?
- Telefon
- +60 3 7885 2585
- E-mel
- suggest@rapidkl.com.my
- Tapak web
- myrapid.com.my
Kereta api bawah tanah dari Alam Sutera ke Plaza Rakyat
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- RM 3–9
- Jadual di
- myrapid.com.my
Kereta api bawah tanah dari Alam Sutera ke Masjid Jamek
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- RM 3–9
- Jadual di
- myrapid.com.my
- Telefon
- +60 3 7885 2585
- E-mel
- suggest@rapidkl.com.my
- Tapak web
- myrapid.com.my
Bas dari Sj340 Jejantas Taman Kinrara ke (M) Kl1933 Pasar Seni
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- RM 1–5
- Jadual di
- myrapid.com.my
- Tempoh Purata
- 14 min
- Anggaran harga
- RM 4–6
Sunlight Taxi
- Telefon
- 1300-800-222
- Tapak web
- sunlighttaxi.com
Public Cab
- Telefon
- +603 6259 2020
- Tapak web
- publiccab.com
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Comfort Taxi
- Telefon
- +603-6179 6000
- Tapak web
- comforttaxi.com.my
Blue Cab
- Telefon
- +6012 212 1718
- Tapak web
- bluecab.my
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Alam Sutera Stesen Pasar Seni ke kereta api, dikendalikan oleh Rapid KL, tiba di stesen Plaza Rakyat.
Ya, jarak pemanduan antara Alam Sutera ke Stesen Pasar Seni adalah 14 km. Ia mengambil masa lebih kurang 14 min untuk memandu dari Alam Sutera ke Stesen Pasar Seni.