Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Alabang Town Center Bus Terminal ke NAIA Terminal 1 dengan bas, teksi, kereta, atau perkhidmatan memandu
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas melalui N Bridgeway, Muntinlupa City, Muntinlupa City, Manila
Terbaik- Naiki bas dari N Bridgeway, Muntinlupa City, Muntinlupa City, Manila ke Ninoy Aquino Ave, Parañaque City, ManilaBACLARAN - ALABANG via N AQUINO AVE
1 j 28 min₱45–70Bas
Paling murah- Naiki bas dari Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, Manila ke Quirino Ave, Parañaque City, ManilaBACLARAN - ALABANG via SAN DIONISIO
1 j 36 min₱23–35Teksi
- Naiki teksi dari Alabang Town Center Bus Terminal ke NAIA Terminal 113.4 km
13 min₱300–360Pandu 13.4 km
- Pandu dari Alabang Town Center Bus Terminal ke NAIA Terminal 113.4 km
13 min₱103–149Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Manila Airport14.4 km
14 min₱1,600–2,300
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Alabang Town Center Bus Terminal ke NAIA Terminal 1 adalah bas yang berharga ₱23 - ₱35 dan mengambil masa 1j 36m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Alabang Town Center Bus Terminal ke NAIA Terminal 1 adalah teksi yang berharga ₱300 - ₱360 dan mengambil masa 13 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari N Bridgeway, Muntinlupa City, Muntinlupa City, Manila dan tiba di Ninoy Aquino Ave, Parañaque City, Manila. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 9m.
Jarak antara Alabang Town Center Bus Terminal dan NAIA Terminal 1 adalah 54 km. Jarak jalan raya ialah 13.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Alabang Town Center Bus Terminal ke NAIA Terminal 1 tanpa kereta adalah dengan bas melalui N Bridgeway, Muntinlupa City, Muntinlupa City, Manila yang memerlukan 1j 28m dan berharga ₱45 - ₱70.
bas dari N Bridgeway, Muntinlupa City, Muntinlupa City, Manila ke Ninoy Aquino Ave, Parañaque City, Manila mengambil masa 1j 9m termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Alabang Town Center Bus Terminal NAIA Terminal 1 ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen N Bridgeway, Muntinlupa City, Muntinlupa City, Manila.
Perkhidmatan Alabang Town Center Bus Terminal NAIA Terminal 1 ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Ninoy Aquino Ave, Parañaque City, Manila.
Ya, jarak pemanduan antara Alabang Town Center Bus Terminal ke NAIA Terminal 1 adalah 13 km. Ia mengambil masa lebih kurang 13 min untuk memandu dari Alabang Town Center Bus Terminal ke NAIA Terminal 1.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Alabang Town Center Bus Terminal, Filipina dan NAIA Terminal 1, Filipina?
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari N Bridgeway, Muntinlupa City, Muntinlupa City, Manila ke Ninoy Aquino Ave, Parañaque City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 9 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱45–70
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, Manila ke Quirino Ave, Parañaque City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 12 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱23–35
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 13 min
- Anggaran harga
- ₱300–360
Grabtaxi
- Telefon
- +63 915 277 3614
- Tapak web
- grab.com
Blessed Couple Taxi
- Telefon
- (02) 3415 0441
A. Alarba Taxi
- Telefon
- (046) 541 2453
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- atas permintaan
Perkhidmatan memandu dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Manila Airport
- Anggaran harga
- ₱1,600–2,300


