Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Buendia Bus Terminal, Manila dengan bas, kereta api, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas melalui Greenbelt 5
Terbaik- Naiki bas dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Greenbelt 5
1 j 12 min₱119–159Kereta api
Paling murah- Naiki kereta api dari Alabang ke BuendiaAlabang / ...
1 j 32 min₱16–27Teksi
- Naiki teksi dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Buendia Bus Terminal, Manila19 km
16 min₱330–400Pandu 19 km
- Pandu dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Buendia Bus Terminal, Manila19 km
16 min₱145–210Bas
- Naiki bas dari Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, Manila ke Taft Ave, Lungsod ng PasayAlabang Lawton via Zapote Coastal Rd
1 j 46 min₱100–160
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Buendia Bus Terminal, Manila adalah kereta api yang berharga ₱16 - ₱27 dan mengambil masa 1j 32m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Buendia Bus Terminal, Manila adalah teksi yang berharga ₱330 - ₱400 dan mengambil masa 16 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, Manila dan tiba di Taft Ave, Lungsod ng Pasay. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 40m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Alabang dan tiba di Buendia. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 45 min.
Jarak antara Alabang Town Center Bus Terminal dan Buendia Bus Terminal, Manila adalah 24 km. Jarak jalan raya ialah 19 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Buendia Bus Terminal, Manila tanpa kereta adalah dengan bas melalui Greenbelt 5 yang memerlukan 1j 12m dan berharga ₱110 - ₱160.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 12m untuk bertolak dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Buendia Bus Terminal, Manila, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Alabang Town Center Bus Terminal Buendia Bus Terminal, Manila ke bas, dikendalikan oleh RRCG P2P Bus, berlepas dari stesen Alabang Town Center Bus Terminal.
Perkhidmatan Alabang Town Center Bus Terminal Buendia Bus Terminal, Manila ke kereta api, dikendalikan oleh Philippine National Railways, berlepas dari stesen Alabang.
Cara terbaik untuk bertolak dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Buendia Bus Terminal, Manila adalah dengan bas melalui Greenbelt 5 yang mengambil masa 1j 12m dan berharga ₱110 - ₱160. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga ₱16 - ₱27 dan mengambil masa 1j 32m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Alabang Town Center Bus Terminal, Filipina dan Buendia Bus Terminal, Manila, Filipina?
- Telefon
- 5319-0041
- E-mel
- support@pnr.gov.ph
- Tapak web
- pnr.gov.ph
Kereta api dari Alabang ke Buendia
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱16–27
- Jadual di
- facebook.com
- Ordinary
- ₱16–22
- Aircon
- ₱20–27
- Telefon
- (02) 807-6972
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Greenbelt 5
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱100–140
- Jadual di
- facebook.com
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, Manila ke Taft Ave, Lungsod ng Pasay
- Tempoh Purata
- 1 j 40 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱100–160
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 16 min
- Anggaran harga
- ₱330–400
Grabtaxi
- Telefon
- +63 915 277 3614
- Tapak web
- grab.com
Blessed Couple Taxi
- Telefon
- (02) 3415 0441
A. Alarba Taxi
- Telefon
- (046) 541 2453
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Alabang Town Center Bus Terminal Buendia Bus Terminal, Manila ke bas, dikendalikan oleh RRCG P2P Bus, tiba di stesen Greenbelt 5.
Perkhidmatan Alabang Town Center Bus Terminal Buendia Bus Terminal, Manila ke kereta api, dikendalikan oleh Philippine National Railways, tiba di stesen Buendia.
Ya, jarak pemanduan antara Alabang Town Center Bus Terminal ke Buendia Bus Terminal, Manila adalah 19 km. Ia mengambil masa lebih kurang 16 min untuk memandu dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Buendia Bus Terminal, Manila.








