Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Baclaran Terminal Station LRT Line 1 dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Alabang ke EDSA/MagallanesAlabang / ...
- Naiki kereta api dari MRT-3 Magallanes Station, EDSA, Makati City, Manila ke Taft Ave MRT
1 j 19 min₱29–41Bas
Paling murah- Naiki bas dari Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, Manila ke F.B. Harrison Street / Taft Avenue Extension Intersection, Lungsod ng Pasay, ManilaBACLARAN - ALABANG via SAN DIONISIO
1 j 28 min₱26–40Teksi
- Naiki teksi dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Baclaran Terminal Station LRT Line 116.7 km
16 min₱290–360Pandu 16.7 km
- Pandu dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Baclaran Terminal Station LRT Line 116.7 km
16 min₱128–185
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Baclaran Terminal Station LRT Line 1 adalah bas yang berharga ₱26 - ₱40 dan mengambil masa 1j 28m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Baclaran Terminal Station LRT Line 1 adalah teksi yang berharga ₱290 - ₱360 dan mengambil masa 16 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, Manila dan tiba di F.B. Harrison Street / Taft Avenue Extension Intersection, Lungsod ng Pasay, Manila. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 25m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Baclaran Terminal Station LRT Line 1. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Alabang dan tiba di Taft Ave MRT melalui MRT-3 Magallanes Station, EDSA, Makati City, Manila. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 19m.
Jarak antara Alabang Town Center Bus Terminal dan Baclaran Terminal Station LRT Line 1 adalah 20 km. Jarak jalan raya ialah 16.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Baclaran Terminal Station LRT Line 1 tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 1j 19m dan berharga ₱28 - ₱45.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 19m untuk bertolak dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Baclaran Terminal Station LRT Line 1, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Alabang Town Center Bus Terminal Baclaran Terminal Station LRT Line 1 ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, Manila.
Perkhidmatan Alabang Town Center Bus Terminal Baclaran Terminal Station LRT Line 1 ke kereta api, dikendalikan oleh Philippine National Railways, berlepas dari stesen Alabang.
Cara terbaik untuk bertolak dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Baclaran Terminal Station LRT Line 1 adalah dengan kereta api yang mengambil masa 1j 19m dan berharga ₱28 - ₱45. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga ₱26 - ₱40 dan mengambil masa 1j 28m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Alabang Town Center Bus Terminal, Filipina dan Baclaran Terminal Station LRT Line 1, Filipina?
- Telefon
- 5319-0041
- E-mel
- support@pnr.gov.ph
- Tapak web
- pnr.gov.ph
Kereta api dari Alabang ke EDSA/Magallanes
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱14–25
- Jadual di
- facebook.com
- Ordinary
- ₱14–20
- Aircon
- ₱18–25
- Telefon
- 8929-5347 local 2810
- E-mel
- feedback@dotcmrt3.gov.ph
- Tapak web
- facebook.com
Kereta api dari MRT-3 Magallanes Station, EDSA, Makati City, Manila ke Taft Ave MRT
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₱14–16
- Jadual di
- dotrmrt3.gov.ph
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, Manila ke F.B. Harrison Street / Taft Avenue Extension Intersection, Lungsod ng Pasay, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 25 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱26–40
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 16 min
- Anggaran harga
- ₱290–360
Grabtaxi
- Telefon
- +63 915 277 3614
- Tapak web
- grab.com
Blessed Couple Taxi
- Telefon
- (02) 3415 0441
A. Alarba Taxi
- Telefon
- (046) 541 2453
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Alabang Town Center Bus Terminal Baclaran Terminal Station LRT Line 1 ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen F.B. Harrison Street / Taft Avenue Extension Intersection, Lungsod ng Pasay, Manila.
Perkhidmatan Alabang Town Center Bus Terminal Baclaran Terminal Station LRT Line 1 ke kereta api, dikendalikan oleh Philippine National Railways, tiba di stesen EDSA/Magallanes.
Ya, jarak pemanduan antara Alabang Town Center Bus Terminal ke Baclaran Terminal Station LRT Line 1 adalah 17 km. Ia mengambil masa lebih kurang 16 min untuk memandu dari Alabang Town Center Bus Terminal ke Baclaran Terminal Station LRT Line 1.







