Rome2Rio

Bagaimana bertolak dariAl Rigga Metro Station 2 ke Sheikh Rashid bin Saeed Crossingdengan bas, teksi, jalan kaki atau kereta api bawah tanah

Cari Pengangkutan ke Sheikh Rashid bin Saeed Crossing

Lihat semua pilihan

Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Al Rigga Metro Station 2 ke Sheikh Rashid bin Saeed Crossing dengan bas, teksi, jalan kaki, atau kereta api bawah tanah

Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.

  1. Barisan 53 bas

    Terbaik
    1. Naiki bas dari Clock Tower Roundabout 1 ke Dubai Festival City, Marks & Spencer 1bus bus 53
    1 j 18 min
    AED 4–6
  2. Teksi

    1. Naiki teksi dari Al Rigga Metro Station 2 ke Sheikh Rashid bin Saeed Crossingtaxi taxi 9.8 km
    10 min
    AED 28–35
  3. Jalan kaki

    1. Naiki jalan kaki dari Al Rigga Metro Station 2 ke Sheikh Rashid bin Saeed Crossingwalk walk 10.9 km
    2 j 11 min
  4. Kereta api bawah tanah

    1. Naiki kereta api bawah tanah dari Al Rigga Metro Station 2 ke BurJuman Metro Station 2subway subway MRed2 / ...
    2. Naiki kereta api bawah tanah dari BurJuman Metro Station 1 ke Creek Metro Station 1subway subway MGrn
    1 j 24 min
    AED 8–11
  5. Bas

    1. Naiki bas dari Clock Tower Roundabout 1 ke Creek Metro Bus Stopbus bus C04
    2 j 10 min
    AED 5–9

Soalan dan Jawapan

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Al Rigga Metro Station 2, Emiriah Arab Bersatu dan Sheikh Rashid bin Saeed Crossing, Emiriah Arab Bersatu?

Pengendali kereta api
Pengendali bas
Pengendali lain

Lagi Soalan dan Jawapan