Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Al Rashidiya ke Union Metro Station 1 dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Centerpoint Metro Station ke Union Metro Station 2subway MRed2 / ...
17 minAED 4–6Barisan 25 bas
- Naiki bas dari Rashidiya, Police Station 1 ke Union Metro Bus Stop 1-1bus 25
30 minAED 4–7Teksi
- Naiki teksi dari Al Rashidiya ke Union Metro Station 1taxi 10.6 km
10 minAED 29–40Pandu 10.6 km
- Pandu dari Al Rashidiya ke Union Metro Station 1car 10.6 km
10 minAED 5–7
Al Rashidiya ke Union Metro Station 1 dengan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Al Rashidiya ke Union Metro Station 1 adalah kereta api bawah tanah yang berharga AED 4 - AED 6 dan mengambil masa 17 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Al Rashidiya ke Union Metro Station 1 adalah teksi yang berharga AED 29 - AED 40 dan mengambil masa 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Rashidiya, Police Station 1 dan tiba di Union Metro Bus Stop 1-1. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 30 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Centerpoint Metro Station dan tiba di Union Metro Station 2. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 17 min.
Jarak antara Al Rashidiya dan Union Metro Station 1 adalah 10 km. Jarak jalan raya ialah 10.6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Al Rashidiya ke Union Metro Station 1 tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 17 min dan berharga AED 4 - AED 6.
kereta api bawah tanah dari Centerpoint Metro Station ke Union Metro Station 2 mengambil masa 17 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Al Rashidiya Union Metro Station 1 ke bas, dikendalikan oleh Dubai RTA Bus, berlepas dari stesen Rashidiya, Police Station 1.
Perkhidmatan Al Rashidiya Union Metro Station 1 ke kereta api, dikendalikan oleh Dubai RTA, berlepas dari stesen Centerpoint Metro Station.
Perkhidmatan Al Rashidiya Union Metro Station 1 ke bas, dikendalikan oleh Dubai RTA Bus, tiba di stesen Union Metro Bus Stop 1-1.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Al Rashidiya, Dubai, Emiriah Arab Bersatu dan Union Metro Station 1, Emiriah Arab Bersatu?
- Telefon
- 800 90 90
- E-mel
- ASK@rta.ae
- Tapak web
- rta.ae
Kereta api bawah tanah dari Centerpoint Metro Station ke Union Metro Station 2
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- AED 4–6
- Jadual di
- rta.ae
- Telefon
- 8009090
- E-mel
- ask@rta.ae
- Tapak web
- rta.ae
Bas dari Rashidiya, Police Station 1 ke Union Metro Bus Stop 1-1
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- AED 4–7
- Jadual di
- rta.ae
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- AED 29–40
Dubai Taxi Corporation
- Telefon
- +971 4 208 0808
- Tapak web
- dubaitaxi.ae
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Al Rashidiya Union Metro Station 1 ke kereta api, dikendalikan oleh Dubai RTA, tiba di stesen Union Metro Station 2.
Ya, jarak pemanduan antara Al Rashidiya ke Union Metro Station 1 adalah 11 km. Ia mengambil masa lebih kurang 10 min untuk memandu dari Al Rashidiya ke Union Metro Station 1.










