Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Al Rashidiya ke Stadium Metro Station 2 dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki bus dari Centerpoint Metro Bus Station ke Etisalat Bus Station 22bus 36A / ...
- Naiki subway dari e& Metro Station 1 ke Stadium Metro Station 1subway MGrn
22 minAED 8–10Bas
Paling murah- Naiki bus dari Rashidiya, Police Station 1 ke Al Twar 1, DM Accomadation 1bus 20B
29 minAED 4–7Kereta api bawah tanah
- Naiki subway dari Centerpoint Metro Station ke Union Metro Station 2subway MRed2 / ...
- Naiki subway dari Union ke Stadium Metro Station 2subway MGrn
30 minAED 9–12Teksi
- Naiki taxi dari Al Rashidiya ke Stadium Metro Station 2taxi 9.1 km
8 minAED 26–32Jalan kaki
- Naiki walk dari Al Rashidiya ke Stadium Metro Station 2walk 13.4 km
2 j 40 min
Al Rashidiya ke Stadium Metro Station 2 dengan bas dan kereta api bawah tanah
Membandingkan Pilihan Perjalanan Anda
Cara paling murah untuk pergi dari Al Rashidiya ke Stadium Metro Station 2 adalah bas yang berharga AED 4 - AED 7 dan mengambil masa 29 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Al Rashidiya ke Stadium Metro Station 2 adalah teksi yang berharga AED 26 - AED 32 dan mengambil masa 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Rashidiya, Police Station 1 dan tiba di Al Twar 1, DM Accomadation 1. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 22 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Al Rashidiya ke Stadium Metro Station 2. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Centerpoint Metro Station dan tiba di Stadium Metro Station 2 melalui Union . Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 30 min.
Jarak antara Al Rashidiya dan Stadium Metro Station 2 adalah 10 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Al Rashidiya ke Stadium Metro Station 2 tanpa kereta adalah dengan bas dan kereta api bawah tanah yang memerlukan 22 min dan berharga AED 7 - AED 11.
Ia mengambil masa lebih kurang 22 min untuk bertolak dari Al Rashidiya ke Stadium Metro Station 2, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Al Rashidiya Stadium Metro Station 2 ke bas, dikendalikan oleh Dubai RTA Bus, berlepas dari stesen Rashidiya, Police Station 1.
Perkhidmatan Al Rashidiya Stadium Metro Station 2 ke kereta api, dikendalikan oleh Dubai RTA, berlepas dari stesen Centerpoint Metro Station.
Perkhidmatan Al Rashidiya Stadium Metro Station 2 ke bas, dikendalikan oleh Dubai RTA Bus, tiba di stesen Al Twar 1, DM Accomadation 1.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Al Rashidiya, Dubai, Emiriah Arab Bersatu dan Stadium Metro Station 2, Emiriah Arab Bersatu?
- Telefon
- 800 90 90
- E-mel
- ASK@rta.ae
- Tapak web
- Dubai RTA
Kereta api bawah tanah dari e& Metro Station 1 ke Stadium Metro Station 1
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- AED 4–5
- Jadual di
- Dubai RTA
Kereta api bawah tanah dari Centerpoint Metro Station ke Union Metro Station 2
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- AED 4–6
- Jadual di
- Dubai RTA
Kereta api bawah tanah dari Union ke Stadium Metro Station 2
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- AED 4–6
- Jadual di
- Dubai RTA
- Telefon
- 8009090
- E-mel
- ask@rta.ae
- Tapak web
- Dubai RTA Bus
Bas dari Centerpoint Metro Bus Station ke Etisalat Bus Station 22
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- AED 3–6
- Jadual di
- Dubai RTA Bus
Bas dari Rashidiya, Police Station 1 ke Al Twar 1, DM Accomadation 1
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- AED 4–7
- Jadual di
- Dubai RTA Bus
- Tempoh Purata
- 8 min
- Anggaran harga
- AED 26–32
Dubai Taxi Corporation
- Telefon
- +971 4 208 0808
- Tapak web
- dubaitaxi.ae
Tempahan & Cara untuk Ke Sana
Perkhidmatan Al Rashidiya Stadium Metro Station 2 ke kereta api, dikendalikan oleh Dubai RTA, tiba di stesen Union Metro Station 2.







