Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Al Rashidiya ke Safari Mall Terminal dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Centerpoint Metro Bus Station ke Etisalat Bus Station 22bus 36A / ...
- Naiki bas dari Etisalat Bus Station 10 ke Sharjah, Al Muwailah Bus Terminalbus E315
1 j 25 minAED 16–20Pandu 13.2 km
Paling murah- Pandu dari Al Rashidiya ke Safari Mall Terminalcar 13.2 km
10 minAED 6–8Teksi
- Naiki teksi dari Al Rashidiya ke Safari Mall Terminaltaxi 13.2 km
10 minAED 35–50
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Al Rashidiya ke Safari Mall Terminal adalah pandu yang berharga AED 5 - AED 8 dan mengambil masa 10 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Al Rashidiya ke Safari Mall Terminal adalah teksi yang berharga AED 35 - AED 50 dan mengambil masa 10 min.
Tidak, tiada bas terus dari Al Rashidiya ke Safari Mall Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Centerpoint Metro Bus Station dan tiba di Safari Mall Terminal melalui Etisalat Bus Station 10 dan Muweliah Terminal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 25m.
Jarak antara Al Rashidiya dan Safari Mall Terminal adalah 18 km. Jarak jalan raya ialah 13.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Al Rashidiya ke Safari Mall Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 25m dan berharga AED 15 - AED 21.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 25m untuk bertolak dari Al Rashidiya ke Safari Mall Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Al Rashidiya Safari Mall Terminal ke bas, dikendalikan oleh Dubai RTA Bus, berlepas dari stesen Centerpoint Metro Bus Station.
Perkhidmatan Al Rashidiya Safari Mall Terminal ke bas, dikendalikan oleh Dubai RTA Bus, tiba di stesen Etisalat Bus Station 22.
Ya, jarak pemanduan antara Al Rashidiya ke Safari Mall Terminal adalah 13 km. Ia mengambil masa lebih kurang 10 min untuk memandu dari Al Rashidiya ke Safari Mall Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Al Rashidiya, Dubai, Emiriah Arab Bersatu dan Safari Mall Terminal, Emiriah Arab Bersatu?
- Telefon
- 8009090
- E-mel
- ask@rta.ae
- Tapak web
- rta.ae
Bas dari Centerpoint Metro Bus Station ke Etisalat Bus Station 22
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- AED 3–6
- Jadual di
- rta.ae
Bas dari Etisalat Bus Station 10 ke Sharjah, Al Muwailah Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 37 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- AED 4–7
- Jadual di
- rta.ae
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- AED 35–50
Dubai Taxi Corporation
- Telefon
- +971 4 208 0808
- Tapak web
- dubaitaxi.ae




