Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Al Rashidiya ke Ras Al Khor, Comm. Complex 1 dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 64 bas
Terbaik- Naiki bas dari Rashidiya, Village ke Ras Al Khor, Samari Residencybus 62B / ...
32 minAED 4–7Teksi
- Naiki teksi dari Al Rashidiya ke Ras Al Khor, Comm. Complex 1taxi 6.7 km
8 minAED 21–25Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Al Rashidiya ke Ras Al Khor, Comm. Complex 1walk 5.1 km
1 j 2 minBas
- Naiki bas dari Nadd Al Hamar Road, Service Road ke Nadd Al Hamar, One Square Mall 2bus F62
41 minAED 4–7
Al Rashidiya ke Ras Al Khor, Comm. Complex 1 dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Al Rashidiya ke Ras Al Khor, Comm. Complex 1 adalah barisan 64 bas yang berharga AED 4 - AED 7 dan mengambil masa 32 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Al Rashidiya ke Ras Al Khor, Comm. Complex 1 adalah teksi yang berharga AED 21 - AED 25 dan mengambil masa 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Rashidiya, Village dan tiba di Ras Al Khor, Samari Residency. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 17 min.
Jarak antara Al Rashidiya dan Ras Al Khor, Comm. Complex 1 adalah 11 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Al Rashidiya ke Ras Al Khor, Comm. Complex 1 tanpa kereta adalah dengan barisan 64 bas yang memerlukan 32 min dan berharga AED 4 - AED 7.
barisan 64 bas dari Rashidiya, Village ke Ras Al Khor, Samari Residency mengambil masa 17 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 30 minit.
Perkhidmatan Al Rashidiya Ras Al Khor, Comm. Complex 1 ke bas, dikendalikan oleh Dubai RTA Bus, berlepas dari stesen Rashidiya, Village.
Perkhidmatan Al Rashidiya Ras Al Khor, Comm. Complex 1 ke bas, dikendalikan oleh Dubai RTA Bus, tiba di stesen Ras Al Khor, Samari Residency.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Al Rashidiya, Dubai, Emiriah Arab Bersatu dan Ras Al Khor, Comm. Complex 1, Emiriah Arab Bersatu?
- Telefon
- 8009090
- E-mel
- ask@rta.ae
- Tapak web
- rta.ae
Bas dari Rashidiya, Village ke Ras Al Khor, Samari Residency
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- AED 4–7
- Jadual di
- rta.ae
Bas dari Nadd Al Hamar Road, Service Road ke Nadd Al Hamar, One Square Mall 2
- Tempoh Purata
- 36 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- AED 4–7
- Jadual di
- rta.ae
- Tempoh Purata
- 8 min
- Anggaran harga
- AED 21–25
Dubai Taxi Corporation
- Telefon
- +971 4 208 0808
- Tapak web
- dubaitaxi.ae




