Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Al Qusais, Bus Station 1 ke Al Jubail Bus Terminal dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, barisan 9 bas
Terbaik- Naiki bas dari Al Qusais, Bus Station 7 ke Al Nahda, The Sheffeild Private School 113A
- Naiki bas dari Al Nahda, The Sheffeild Private School 1 ke Sahara Center 1F08
- Naiki bas dari Sahara Center Terminal ke Jubail9 / ...
1 j 18 minAED 15–19Pandu 14 km
Paling murah- Pandu dari Al Qusais, Bus Station 1 ke Al Jubail Bus Terminal14 km
14 minAED 6–9Teksi
- Naiki teksi dari Al Qusais, Bus Station 1 ke Al Jubail Bus Terminal14 km
14 minAED 40–50Barisan 13 bas, bas
- Naiki bas dari Muhaisnah 2, Bus Station External 2 ke Stadium Metro Bus Stop 213 / ...
- Naiki bas dari Stadium Bus Station 2 ke Sharjah, Al Jubail Bus Station 2E308
1 j 50 minAED 9–14
Al Qusais, Bus Station 1 ke Al Jubail Bus Terminal dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Al Qusais, Bus Station 1 ke Al Jubail Bus Terminal adalah pandu yang berharga AED 5 - AED 9 dan mengambil masa 14 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Al Qusais, Bus Station 1 ke Al Jubail Bus Terminal adalah teksi yang berharga AED 40 - AED 50 dan mengambil masa 14 min.
Tidak, tiada bas terus dari Al Qusais, Bus Station 1 ke Al Jubail Bus Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Al Qusais, Bus Station 7 dan tiba di Jubail melalui Al Nahda, The Sheffeild Private School 1 dan Sahara Center Terminal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 18m.
Jarak antara Al Qusais, Bus Station 1 dan Al Jubail Bus Terminal adalah 33 km. Jarak jalan raya ialah 14 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Al Qusais, Bus Station 1 ke Al Jubail Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan bas dan barisan 9 bas yang memerlukan 1j 18m dan berharga AED 15 - AED 19.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 18m untuk bertolak dari Al Qusais, Bus Station 1 ke Al Jubail Bus Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Al Qusais, Bus Station 1 Al Jubail Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Dubai RTA Bus, berlepas dari stesen Al Qusais, Bus Station 7.
Perkhidmatan Al Qusais, Bus Station 1 Al Jubail Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Dubai RTA Bus, tiba di stesen Al Nahda, The Sheffeild Private School 1.
Al Jubail Bus Terminal adalah 4j lebih awal daripada Al Qusais, Bus Station 1. Ia kini 6:19 PM di Al Qusais, Bus Station 1 dan 10:19 PM di Al Jubail Bus Terminal.
Ya, jarak pemanduan antara Al Qusais, Bus Station 1 ke Al Jubail Bus Terminal adalah 14 km. Ia mengambil masa lebih kurang 14 min untuk memandu dari Al Qusais, Bus Station 1 ke Al Jubail Bus Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Al Qusais, Bus Station 1, Emiriah Arab Bersatu dan Al Jubail Bus Terminal, Emiriah Arab Bersatu?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 8009090
- E-mel
- ask@rta.ae
- Tapak web
- rta.ae
Bas dari Al Qusais, Bus Station 7 ke Al Nahda, The Sheffeild Private School 1
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- AED 4–6
- Jadual di
- rta.ae
Bas dari Al Nahda, The Sheffeild Private School 1 ke Sahara Center 1
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- AED 3–5
- Jadual di
- rta.ae
Bas dari Muhaisnah 2, Bus Station External 2 ke Stadium Metro Bus Stop 2
- Tempoh Purata
- 52 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- AED 5–7
- Jadual di
- rta.ae
Bas dari Stadium Bus Station 2 ke Sharjah, Al Jubail Bus Station 2
- Tempoh Purata
- 39 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- AED 4–7
- Jadual di
- rta.ae
- Telefon
- 600 52 52 52
- Tapak web
- mowasalat.ae
Bas dari Sahara Center Terminal ke Jubail
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- AED 8
- Jadual di
- mowasalat.ae
- Tempoh Purata
- 14 min
- Anggaran harga
- AED 40–50
Dubai Taxi Corporation
- Telefon
- +971 4 208 0808
- Tapak web
- dubaitaxi.ae
SRTA
- Telefon
- 600-525252
- Tapak web
- srta.gov.ae






