Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue dengan bas, kereta api, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas melalui Avignon Centre
Terbaik- Naiki bas dari ALÈS - Gare Routière ke Avignon - Pem115
3 j 6 min€4–10Kereta api
- Naiki kereta api dari Ales ke NimesTer
- Naiki kereta api dari Nimes ke Avignon CentreTer
- Naiki kereta api dari Avignon Centre ke L'isle-Sur-La-Sorgue - Fontaine-De-VaucluseTer
3 j 16 min€31–40Pandu 91.8 km
- Pandu dari Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue91.8 km
1 j 35 min€15–21Bas
- Naiki bas dari ALÈS - Gare Routière ke Avignon - Pem115
- Naiki bas dari PEM Gare Routière ke Saint Véran906
3 j 36 min€4
Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue dengan bas dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue adalah bas yang berharga €5 dan mengambil masa 3j 36m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue adalah pandu yang berharga €14 - €21 dan mengambil masa 1j 35m.
Tidak, tiada bas terus dari Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari ALÈS - Gare Routière dan tiba di Saint Véran melalui PEM Gare Routière. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 36m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Ales dan tiba di L'isle-Sur-La-Sorgue - Fontaine-De-Vaucluse melalui Nimes dan Avignon Centre. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 16m.
Jarak antara Alès dan L'Isle-sur-la-Sorgue adalah 104 km. Jarak jalan raya ialah 91.8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue tanpa kereta adalah dengan bas melalui Avignon Centre yang memerlukan 3j 6m dan berharga €4 - €11.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 6m untuk bertolak dari Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Alès L'Isle-sur-la-Sorgue ke bas, dikendalikan oleh liO – Région Occitanie (Gard services), berlepas dari stesen ALÈS - Gare Routière.
Perkhidmatan Alès L'Isle-sur-la-Sorgue ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), berlepas dari stesen Ales.
Cara terbaik untuk bertolak dari Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue adalah dengan bas melalui Avignon Centre yang mengambil masa 3j 6m dan berharga €4 - €11. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga €30 - €40 dan mengambil masa 3j 16m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Alès, Perancis dan L'Isle-sur-la-Sorgue, Perancis?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
Butiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Ales ke Nimes
- Tempoh Purata
- 37 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €11–12
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
Kereta api dari Nimes ke Avignon Centre
- Tempoh Purata
- 36 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €17–20
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
Kereta api dari Avignon Centre ke L'isle-Sur-La-Sorgue - Fontaine-De-Vaucluse
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €3–9
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
- 2nd Class
- €3–6
- Rail 1st Class
- €6–9
- Telefon
- 0806 800 350
- Tapak web
- mestrajets.lio.laregion.fr
Bas dari ALÈS - Gare Routière ke Avignon - Pem
- Tempoh Purata
- 1 j 50 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- mestrajets.lio.laregion.fr
- Telefon
- +33 4 13 94 30 50
- Tapak web
- zou.maregionsud.fr
Bas dari PEM Gare Routière ke Saint Véran
- Tempoh Purata
- 46 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- zou.maregionsud.fr
- Telefon
- +33 4 13943050
- Tapak web
- zou.maregionsud.fr
Bas dari PEM Gare Routière ke Saint Véran
- Tempoh Purata
- 44 min
- Kekerapan
- seminggu sekali
- Jadual di
- zou.maregionsud.fr
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Alès L'Isle-sur-la-Sorgue ke bas, dikendalikan oleh liO – Région Occitanie (Gard services), tiba di stesen Avignon - Pem.
Perkhidmatan Alès L'Isle-sur-la-Sorgue ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), tiba di stesen Nimes.
Ya, jarak pemanduan antara Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue adalah 92 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 35m untuk memandu dari Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue.
Tempah tiket Alès L'Isle-sur-la-Sorgue ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.






