Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Ajman, Rashidiya 2 ke Safari Mall Terminal dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, barisan 3 bas
Terbaik- Naiki bas dari Al Musallah Bus Stn ke Al Jubail Bus StationSh1
- Naiki bas dari Jubail ke Safari Mall Terminal3
1 j 11 minAED 17–22Pandu 15.5 km
Paling murah- Pandu dari Ajman, Rashidiya 2 ke Safari Mall Terminal15.5 km
12 minAED 7–10Teksi
- Naiki teksi dari Ajman, Rashidiya 2 ke Safari Mall Terminal15.5 km
12 minAED 40–55Bas
- Naiki bas dari Ajman, Rashidiya 2 ke Etisalat Bus Station 8E411
- Naiki bas dari Etisalat Bus Station 10 ke Sharjah, Al Muwailah Bus TerminalE315
2 jAED 11–16
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Ajman, Rashidiya 2 ke Safari Mall Terminal adalah pandu yang berharga AED 6 - AED 10 dan mengambil masa 12 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Ajman, Rashidiya 2 ke Safari Mall Terminal adalah teksi yang berharga AED 40 - AED 55 dan mengambil masa 12 min.
Tidak, tiada bas terus dari Ajman, Rashidiya 2 ke Safari Mall Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Al Musallah Bus Stn dan tiba di Safari Mall Terminal melalui Jubail. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 11m.
Jarak antara Ajman, Rashidiya 2 dan Safari Mall Terminal adalah 30 km. Jarak jalan raya ialah 15.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Ajman, Rashidiya 2 ke Safari Mall Terminal tanpa kereta adalah dengan bas dan barisan 3 bas yang memerlukan 1j 11m dan berharga AED 17 - AED 23.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 11m untuk bertolak dari Ajman, Rashidiya 2 ke Safari Mall Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Ajman, Rashidiya 2 Safari Mall Terminal ke bas, dikendalikan oleh Ajman Public Transport Authority, berlepas dari stesen Al Musallah Bus Stn.
Perkhidmatan Ajman, Rashidiya 2 Safari Mall Terminal ke bas, dikendalikan oleh Ajman Public Transport Authority, tiba di stesen Al Jubail Bus Station.
Ya, jarak pemanduan antara Ajman, Rashidiya 2 ke Safari Mall Terminal adalah 16 km. Ia mengambil masa lebih kurang 12 min untuk memandu dari Ajman, Rashidiya 2 ke Safari Mall Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Ajman, Rashidiya 2, Emiriah Arab Bersatu dan Safari Mall Terminal, Emiriah Arab Bersatu?
- Telefon
- 600599997
- E-mel
- ask@ta.gov.ae
- Tapak web
- ta.gov.ae
Bas dari Al Musallah Bus Stn ke Al Jubail Bus Station
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- AED 9–15
- Jadual di
- ta.gov.ae
- Telefon
- 600 52 52 52
- Tapak web
- mowasalat.ae
Bas dari Jubail ke Safari Mall Terminal
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- AED 8
- Jadual di
- mowasalat.ae
- Telefon
- 8009090
- E-mel
- ask@rta.ae
- Tapak web
- rta.ae
Bas dari Ajman, Rashidiya 2 ke Etisalat Bus Station 8
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- AED 6–10
- Jadual di
- rta.ae
Bas dari Etisalat Bus Station 10 ke Sharjah, Al Muwailah Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 37 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- AED 4–7
- Jadual di
- rta.ae
- Tempoh Purata
- 12 min
- Anggaran harga
- AED 40–55
Ajman Transport Authority
- Telefon
- 60 059 9997
- Tapak web
- ta.gov.ae







