Rome2Rio

Bagaimana bertolak dariAirport Terminal 3 ke Al Barsha Firstdengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, kereta atau perkhidmatan memandu

Cari Pengangkutan ke Al Barsha First

Lihat semua pilihan

Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Airport Terminal 3 ke Al Barsha First dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, kereta, atau perkhidmatan memandu

Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.

  1. Kereta api bawah tanah

    Terbaik
    1. Naiki kereta api bawah tanah dari Airport Terminal Metro Station ke InsuranceMarket Metro station 2subwayMRed2 / ...
    44 min
    AED 6–9
  2. Bas, kereta api bawah tanah

    1. Naiki bas dari Emirates Metro Bus Stop 2 ke Al Jafiliya Bus Station 5bus32C
    2. Naiki kereta api bawah tanah dari max Metro Station 2 ke Mall of the Emirates Metro StationsubwayMRed2 / ...
    1 j 2 min
    AED 9–11
  3. Teksi

    1. Naiki teksi dari Airport Terminal 3 ke Al Barsha Firsttaxi26.2 km
    21 min
    AED 110–140
  4. Pandu 26.2 km

    1. Pandu dari Airport Terminal 3 ke Al Barsha Firstcar26.2 km
    21 min
    AED 11–16
  5. Perkhidmatan memandu

    1. Naiki perkhidmatan memandu dari Dubai Airport ke Al Barsha Firsttowncar26.1 km
    21 min

Airport Terminal 3 ke Al Barsha First dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah

Calendar2123Perkhidmatan mingguan
Duration44 minTempoh Purata
TicketAED 6Harga Paling Murah
Lihat jadual

Soalan dan Jawapan

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Airport Terminal 3, Emiriah Arab Bersatu dan Al Barsha First, Emiriah Arab Bersatu?

Pengendali kereta api
Pengendali bas
Pengendali lain