Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Aft River Valley Rd ke Hospital Mount Elizabeth dengan bas, teksi, jalan kaki, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 143 bas
Terbaik- Naiki bas dari Aft River Valley Rd ke Opp Ngee Ann Citybus 143
12 min$1–3Barisan 123 bas
- Naiki bas dari Aft River Valley Rd ke Natl Youth Councilbus 123
13 min$1–3Teksi
- Naiki teksi dari Aft River Valley Rd ke Hospital Mount Elizabethtaxi 2.3 km
3 min$6–7Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Aft River Valley Rd ke Hospital Mount Elizabethwalk 1.8 km
21 minKereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Dhoby Ghaut ke Orchardsubway Ns
17 min$1–2Barisan 190 bas
- Naiki bas dari Dhoby Ghaut Stn Exit B ke Thong Teck Bldgbus 190 / ...
25 min
Aft River Valley Rd ke Hospital Mount Elizabeth dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Aft River Valley Rd ke Hospital Mount Elizabeth adalah kereta api bawah tanah yang berharga $1 - $2 dan mengambil masa 17 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Aft River Valley Rd ke Hospital Mount Elizabeth adalah teksi yang berharga $6 - $7 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Aft River Valley Rd dan tiba di Opp Ngee Ann City. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Dhoby Ghaut dan tiba di Orchard. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 4 min.
Jarak antara Aft River Valley Rd dan Hospital Mount Elizabeth adalah 2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Aft River Valley Rd ke Hospital Mount Elizabeth tanpa kereta adalah dengan barisan 143 bas yang memerlukan 12 min dan berharga $1 - $3.
barisan 143 bas dari Aft River Valley Rd ke Opp Ngee Ann City mengambil masa 7 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Aft River Valley Rd Hospital Mount Elizabeth ke bas, dikendalikan oleh Tower Transit Singapore, berlepas dari stesen Aft River Valley Rd.
Perkhidmatan Aft River Valley Rd Hospital Mount Elizabeth ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, berlepas dari stesen Dhoby Ghaut.
Perkhidmatan Aft River Valley Rd Hospital Mount Elizabeth ke bas, dikendalikan oleh Tower Transit Singapore, tiba di stesen Opp Ngee Ann City.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Aft River Valley Rd, Singapura dan Hospital Mount Elizabeth, Singapura?
- Telefon
- 1800 336 8900
- Tapak web
- smrt.com.sg
Kereta api bawah tanah dari Dhoby Ghaut ke Orchard
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $1–2
- Jadual di
- smrt.com.sg
- Telefon
- 1800-248-0950
- E-mel
- feedback@towertransit.sg
- Tapak web
- towertransit.sg
Bas dari Aft River Valley Rd ke Opp Ngee Ann City
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $1–3
- Jadual di
- towertransit.sg
- Telefon
- 1800 - 287 2727
- E-mel
- customercare@sbstransit.com.sg
- Tapak web
- sbstransit.com.sg
Bas dari Aft River Valley Rd ke Natl Youth Council
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $1–3
- Jadual di
- sbstransit.com.sg
- Telefon
- 1800 336 8900
- Tapak web
- smrt.com.sg
Bas dari Dhoby Ghaut Stn Exit B ke Thong Teck Bldg
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- smrt.com.sg
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- $6–7
STRIDES Premier
- Telefon
- +65 6555 8888
- Tapak web
- stridespremier.com.sg
Comfort Delgro
- Telefon
- +65 6550 8668
- Tapak web
- cdgtaxi.com.sg
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Aft River Valley Rd Hospital Mount Elizabeth ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, tiba di stesen Orchard.






