Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Aeropuerto T1 - Llegadas ke Lapangan Terbang Barajas (MAD) dengan kereta api bawah tanah, teksi, berkongsi kenderaan, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 8 kereta api bawah tanah melalui Aeropuerto T2 - Salidas
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Aeropuerto T1-T2-T3 ke Aeropuerto Madrid Barajas T4. Metro8
9 min€2–7Barisan 8 kereta api bawah tanah
Paling murah- Naiki kereta api bawah tanah dari Aeropuerto T1-T2-T3 ke Aeropuerto Madrid Barajas T4. Metro8
12 min€1–2Teksi
- Naiki teksi dari Aeropuerto T1 - Llegadas ke Lapangan Terbang Barajas (MAD)6.3 km
6 min€11–14Airport Transfer
- Naiki berkongsi kenderaan dari Aeropuerto T1 - Llegadas ke Madrid-MAD6.3 km
6 min€60–80Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Aeropuerto T1 - Llegadas ke Lapangan Terbang Barajas (MAD)6.8 km
1 j 22 min
Aeropuerto T1 - Llegadas ke Lapangan Terbang Barajas (MAD) dengan bas dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Aeropuerto T1 - Llegadas ke Lapangan Terbang Barajas (MAD) adalah barisan 8 kereta api bawah tanah yang berharga €1 - €2 dan mengambil masa 12 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Aeropuerto T1 - Llegadas ke Lapangan Terbang Barajas (MAD) adalah teksi yang berharga €11 - €14 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Aeropuerto T1-T2-T3 dan tiba di Aeropuerto Madrid Barajas T4. Metro. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Jarak antara Aeropuerto T1 - Llegadas dan Lapangan Terbang Barajas (MAD) adalah 5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Aeropuerto T1 - Llegadas ke Lapangan Terbang Barajas (MAD) tanpa kereta adalah dengan barisan 8 kereta api bawah tanah melalui Aeropuerto T2 - Salidas yang memerlukan 9 min dan berharga €2 - €7.
Ia mengambil masa lebih kurang 9 min untuk bertolak dari Aeropuerto T1 - Llegadas ke Lapangan Terbang Barajas (MAD), termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Aeropuerto T1 - Llegadas Lapangan Terbang Barajas (MAD) ke kereta api, dikendalikan oleh Metro de Madrid, berlepas dari stesen Aeropuerto T1-T2-T3.
Perkhidmatan Aeropuerto T1 - Llegadas Lapangan Terbang Barajas (MAD) ke kereta api, dikendalikan oleh Metro de Madrid, tiba di stesen Aeropuerto Madrid Barajas T4. Metro.
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Aeropuerto T1 - Llegadas dan Lapangan Terbang Barajas (MAD). Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Aeropuerto T1 - Llegadas, Madrid, Sepanyol dan Lapangan Terbang Barajas (MAD), Sepanyol?
- Telefon
- +34 900 444 404
- Tapak web
- metromadrid.es
Kereta api bawah tanah dari Aeropuerto T1-T2-T3 ke Aeropuerto Madrid Barajas T4. Metro
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- metromadrid.es
- Tapak web
- mozio.com
Berkongsi kenderaan dari Aeropuerto T1 - Llegadas ke Madrid-MAD
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- atas permintaan
- Anggaran harga
- $70–95
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- €11–14
TeleTaxi Madrid
- Telefon
- +34 913 712 131
- Tapak web
- tele-taxi.es
Taxi Reserva
- Telefon
- +34 910 85 54 44
- Tapak web
- taxireserva.es
Taxi Airport Madrid
- Telefon
- +34 685 31 42 67
- Tapak web
- taxiairportmadrid.com
Radio Taxi Madrid Aeropuerto
- Telefon
- +34 911 76 00 81
- Tapak web
- taxiaeropuertobarajas.com





