Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Adelaide ke Stop 19 Portrush Rd - East side dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 861 bas
Terbaik- Naiki bas dari Stop G1 Pulteney St - East side ke Stop 13 Glen Osmond Rd - North East sidebus 801 / ...
18 min$5Barisan 1212 bas
Paling murah- Naiki bas dari Currie Street, Stop D1 ke Mt Barker Rd, Stop 14bus 1212 / ...
23 min$1–8Teksi
- Naiki teksi dari Adelaide ke Stop 19 Portrush Rd - East sidetaxi 6.1 km
7 min$16–20Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Adelaide ke Stop 19 Portrush Rd - East sidewalk 6.3 km
1 j 15 min
Adelaide ke Stop 19 Portrush Rd - East side dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Adelaide ke Stop 19 Portrush Rd - East side adalah barisan 1212 bas yang berharga $1 - $8 dan mengambil masa 23 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Adelaide ke Stop 19 Portrush Rd - East side adalah teksi yang berharga $16 - $20 dan mengambil masa 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Stop G1 Pulteney St - East side dan tiba di Stop 13 Glen Osmond Rd - North East side. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 18 min.
Jarak antara Adelaide dan Stop 19 Portrush Rd - East side adalah 5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Adelaide ke Stop 19 Portrush Rd - East side tanpa kereta adalah dengan barisan 861 bas yang memerlukan 18 min dan berharga $5.
barisan 861 bas dari Stop G1 Pulteney St - East side ke Stop 13 Glen Osmond Rd - North East side mengambil masa 18 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 30 minit.
Perkhidmatan Adelaide Stop 19 Portrush Rd - East side ke bas, dikendalikan oleh Adelaide Metro, berlepas dari stesen Stop G1 Pulteney St - East side.
Perkhidmatan Adelaide Stop 19 Portrush Rd - East side ke bas, dikendalikan oleh Adelaide Metro, tiba di stesen Stop 13 Glen Osmond Rd - North East side.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Adelaide, SA, Australia dan Stop 19 Portrush Rd - East side, SA, Australia?
- Telefon
- 1300 311 108
- Tapak web
- adelaidemetro.com.au
Bas dari Stop G1 Pulteney St - East side ke Stop 13 Glen Osmond Rd - North East side
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $5
- Jadual di
- https://www.adelaidemetro.com.au/routes-and-schedules
- Telefon
- (08) 8532 2633
- Tapak web
- linksa.com.au
Bas dari Currie Street, Stop D1 ke Mt Barker Rd, Stop 14
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $1–8
- Jadual di
- linksa.com.au
- Tempoh Purata
- 7 min
- Anggaran harga
- $16–20
Yellow Cab Co
- Telefon
- +61 13 22 27
- Tapak web
- yellowadelaide.com.au
Suburban Taxis
- Telefon
- +61 13 10 08
- Tapak web
- suburbantaxis.com.au
Adelaide Independent Taxis
- Telefon
- +61 13 22 11
- Tapak web
- aitaxis.com.au





