Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Adelaide ke Stop 18A Springbank Rd - North side dengan bas, kereta api, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Stop G2 Victoria Sq - South East side ke Stop 19 Toronto Ave - North East sidebus 200B / ...
26 min$5Kereta api
- Naiki kereta api dari Adelaide station ke Lynton stationtrain Bel
29 min$5Teksi
- Naiki teksi dari Adelaide ke Stop 18A Springbank Rd - North sidetaxi 8 km
9 min$24–30Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Adelaide ke Stop 18A Springbank Rd - North sidewalk 7.6 km
1 j 30 min
Adelaide ke Stop 18A Springbank Rd - North side dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Adelaide ke Stop 18A Springbank Rd - North side adalah bas yang berharga $5 dan mengambil masa 26 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Adelaide ke Stop 18A Springbank Rd - North side adalah teksi yang berharga $24 - $30 dan mengambil masa 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Stop G2 Victoria Sq - South East side dan tiba di Stop 19 Toronto Ave - North East side. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 22 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Adelaide station dan tiba di Lynton station. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 21 min.
Jarak antara Adelaide dan Stop 18A Springbank Rd - North side adalah 8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Adelaide ke Stop 18A Springbank Rd - North side tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 26 min dan berharga $5.
bas dari Stop G2 Victoria Sq - South East side ke Stop 19 Toronto Ave - North East side mengambil masa 22 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Adelaide Stop 18A Springbank Rd - North side ke bas, dikendalikan oleh Adelaide Metro, berlepas dari stesen Stop G2 Victoria Sq - South East side.
Perkhidmatan Adelaide Stop 18A Springbank Rd - North side ke kereta api, dikendalikan oleh Adelaide Metro, berlepas dari stesen Adelaide station.
Cara terbaik untuk bertolak dari Adelaide ke Stop 18A Springbank Rd - North side adalah dengan bas yang mengambil masa 26 min dan berharga $5. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga $5 dan mengambil masa 29 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Adelaide, SA, Australia dan Stop 18A Springbank Rd - North side, SA, Australia?
- Telefon
- 1300 311 108
- Tapak web
- adelaidemetro.com.au
Kereta api dari Adelaide station ke Lynton station
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $5
- Jadual di
- https://www.adelaidemetro.com.au/routes-and-schedules
- Telefon
- 1300 311 108
- Tapak web
- adelaidemetro.com.au
Bas dari Stop G2 Victoria Sq - South East side ke Stop 19 Toronto Ave - North East side
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $5
- Jadual di
- https://www.adelaidemetro.com.au/routes-and-schedules
- Tempoh Purata
- 9 min
- Anggaran harga
- $24–30
Yellow Cab Co
- Telefon
- +61 13 22 27
- Tapak web
- yellowadelaide.com.au
Suburban Taxis
- Telefon
- +61 13 10 08
- Tapak web
- suburbantaxis.com.au
Adelaide Independent Taxis
- Telefon
- +61 13 22 11
- Tapak web
- aitaxis.com.au
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Adelaide Stop 18A Springbank Rd - North side ke bas, dikendalikan oleh Adelaide Metro, tiba di stesen Stop 19 Toronto Ave - North East side.
Perkhidmatan Adelaide Stop 18A Springbank Rd - North side ke kereta api, dikendalikan oleh Adelaide Metro, tiba di stesen Lynton station.



