Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Aberystwyth (Stesen) ke Bronglais Hospital (Stesen) dengan bas atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Aberystwyth (Stesen) ke Bronglais Hospital (Stesen) dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Aberystwyth (Stesen) ke Bronglais Hospital (Stesen) adalah bas yang berharga £1 - £2 dan mengambil masa 3 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Aberystwyth (Stesen) ke Bronglais Hospital (Stesen) adalah bas yang berharga £1 - £2 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Aberystwyth Bus Station Stand 1 dan tiba di Bronglais Hospital. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Jarak antara Aberystwyth (Stesen) dan 2793 kaki adalah Bronglais Hospital (Stesen).
Cara terbaik untuk bertolak dari Aberystwyth (Stesen) ke Bronglais Hospital (Stesen) tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 3 min dan berharga £1 - £2.
bas dari Aberystwyth Bus Station Stand 1 ke Bronglais Hospital mengambil masa 3 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan bas Aberystwyth (Stesen) ke Bronglais Hospital (Stesen), dikendalikan oleh Mid Wales Travel, berlepas dari stesen Aberystwyth Bus Station Stand 1.
Perkhidmatan bas Aberystwyth (Stesen) ke Bronglais Hospital (Stesen), dikendalikan oleh Mid Wales Travel, tiba di stesen Bronglais Hospital.
Terdapat 779+ hotel tersedia di Bronglais Hospital (Stesen). Harga bermula dari £40 semalam.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Aberystwyth (Stesen), Wales dan Bronglais Hospital (Stesen), Wales?
- Telefon
- +44 1970 828288
- E-mel
- enquiries@midwalestravel.co.uk
- Tapak web
- midwalestravel.co.uk
Bas dari Aberystwyth Bus Station Stand 1 ke Bronglais Hospital
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Tapak web
- Mid Wales Travel
- Telefon
- +44 1654 702100
- E-mel
- info@lloydscoaches.com
- Tapak web
- lloydscoaches.com
Bas dari Aberystwyth Bus Station Stand 1 ke Bronglais Hospital
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- lloydscoaches.com
- Telefon
- +44 1239 613756
- E-mel
- enquiries@richardsbros.co.uk
- Tapak web
- richardsbros.co.uk
Bas dari Aberystwyth Bus Station Stand 1 ke Bronglais Hospital
- Tempoh Purata
- 2 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- £1–2
- Jadual di
- richardsbros.co.uk
- Telefon
- 0114 22 11 282
- Tapak web
- traveline.info
Bas dari Mill Street ke Llanbadarn Road
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- 5 kali seminggu
- Jadual di
- traveline.info