Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Abashiri ke Utoro Onsen Bus Terminal dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Michi-no-Eki Ice Breaker Terminal ke Utoro Spa TerminalShiretoko Airport Liner
1 j 37 min¥1,200–3,300Pandu 74.4 km
- Pandu dari Abashiri ke Utoro Onsen Bus Terminal74.4 km
1 j 7 min¥1,266–1,829Teksi
- Naiki teksi dari Abashiri ke Utoro Onsen Bus Terminal74.4 km
1 j 7 min¥22,000–27,000
Abashiri ke Utoro Onsen Bus Terminal dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Abashiri ke Utoro Onsen Bus Terminal adalah pandu yang berharga ¥1200 - ¥1900 dan mengambil masa 1j 7m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Abashiri ke Utoro Onsen Bus Terminal adalah pandu yang berharga ¥1200 - ¥1900 dan mengambil masa 1j 7m.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Michi-no-Eki Ice Breaker Terminal dan tiba di Utoro Spa Terminal. Perkhidmatan berlepas 5 kali sehari, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 37m.
Jarak antara Abashiri dan Utoro Onsen Bus Terminal adalah 76 km. Jarak jalan raya ialah 74.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Abashiri ke Utoro Onsen Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 37m dan berharga ¥1200 - ¥3300.
bas dari Michi-no-Eki Ice Breaker Terminal ke Utoro Spa Terminal mengambil masa 1j 37m termasuk pertukaran dan berlepas 5 kali sehari.
Perkhidmatan Abashiri Utoro Onsen Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Abashiri Bus, berlepas dari stesen Michi-no-Eki Ice Breaker Terminal.
Perkhidmatan Abashiri Utoro Onsen Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Abashiri Bus, tiba di stesen Utoro Spa Terminal.
Ya, jarak pemanduan antara Abashiri ke Utoro Onsen Bus Terminal adalah 74 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 7m untuk memandu dari Abashiri ke Utoro Onsen Bus Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Abashiri, Jepun dan Utoro Onsen Bus Terminal, Jepun?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 0152-43-4101
- Tapak web
- abashiribus.com
Bas dari Michi-no-Eki Ice Breaker Terminal ke Utoro Spa Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j 37 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- ¥1,200–1,800
- Jadual di
- abashiribus.com
- Telefon
- 0152-23-3145
- Tapak web
- sharibus.co.jp
Bas dari Michi-no-Eki Ice Breaker Terminal ke Utoro Spa Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j 43 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- ¥1,500–3,300
- Jadual di
- sharibus.co.jp
- Tempoh Purata
- 1 j 7 min
- Anggaran harga
- ¥22,000–27,000






